ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Γιατί φεύγει ο Stilic



Γιατί φεύγει ο Στίλιτς

Ο Σεμίρ Στίλιτς ήρθε στον ΑΠΟΕΛ σαν ένα πολύ δυνατό όνομα, ακριβοπληρωμένο, αναγνωρισμένο και εν ενεργεία διεθνής με την χώρα του και σαν ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής του Πολωνικού πρωταθλήματος της περσινής χρονιάς.

Δε μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ποδοσφαιρική του αξία και ποιότητα, αλλά ούτε τον χαρακτήρα του, αφού ουδέποτε ακούστηκε να έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα εντός της ομάδας, αλλά και στα παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε ότι είναι παίκτης ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα μας υπό κάποιες συνθήκες.

Ίσως το πιο βασικό του μειονέκτημα να είναι η καταγωγή του και η θρησκεία του. Να θυμίσουμε μερικά παραδείγματα: Bark Seghiri, Tijani Belaid, Selim Benachour, Rafik Djebbour (όλοι μουσουλμάνοι).

Άρα αφού η προϊστορία δείχνει ότι δύσκολα ένας καλός παίκτης μουσουλμάνος παίζει στο ΑΠΟΕΛ το ερώτημα είναι, όχι γιατί φεύγει ο Στίλιτς, αλλά ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ο Στίλιτς;;; Αν θέλετε και απάντηση ήρθε για να φύγει όπως όλοι οι άλλοι.

Κύριοι της διοίκησης, στον νέο προγραμματισμό που ξεκινάτε παρακαλούμε να προσέξετε και τη θρησκεία του κάθε παίκτη που σας ενδιαφέρει όχι γιατί με απασχολεί εμένα προσωπικά, αλλά φαίνεται να απασχολεί εσάς.

«Antivirus»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 comments :

  1. Apostefto k aparadehto to sholio sas gia tin thriskia kirioi...ntropiazete tin istoria tou apoel.aparadehtoi

    ReplyDelete
  2. Apostefto k aparadehto to sholio sas gia tin thriskia kirioi...ntropiazete tin istoria tou apoel.aparadehtoi

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]