ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Ε.Τ. για το θέμα Καρλάο


Για το θέμα που προέκυψε με τον Καρλάο, αλλά και για όλα νέα του ΑΠΟΕΛ, μίλησε στο ραδιοσταθμό του SuperΣΠΟΡ FM ο Ε.Τ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πετεβίνος.

Οι δηλώσεις του:

Για το θέμα Καρλάο: 
«Είχε κληθεί να παρουσιαστεί στην  πρώτη προπόνηση κάτι που δεν έπραξε και ενεργοποιήθηκαν οι εσωτερικοί κανονισμοί με κυρώσεις. Χθες έγινε επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ότι έρχεται ο ίδιος το μεσημέρι και το βράδυ ήρθε και ο Καρλάο. Του αναφέραμε ότι σήμερα θα πρέπει να είναι στην προπόνηση και θα δούμε αν σήμερα θα γίνει κάποια νέα επαφή ή συνάντηση για να συζητηθεί οτιδήποτε άλλο. Θα μιλήσουμε με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Προκύπτει ενόχληση για την στάση του μάνατζερ του; 
«Είναι θέματα που δεν πρέπει να απασχολούν τον οποιανδήποτε. Ο κάθε παίκτης έχει τον μάνατζερ του και δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα».

Για δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη για την ΑΕΚ Αθηνών: 
«Δεν μας απασχολεί καθόλου. Δεν έχουμε λάβει ενδιαφέρον από καμιά ομάδα για τον Καρλάο. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως κρίνει καλύτερα».

«Πάνω απ’ όλα πρέπει να μπαίνει το καλό του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να διαφυλαχτεί αυτό ως κόρη οφθαλμού. Τώρα αν έγινε κάποιο λάθος, είναι θέμα που αφορά και έχει σχέση με τους εσωτερικούς κανονισμούς»

Αν θα επεκταθεί η συνεργασία με τον Καρλάο: 
«Είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα, κάθε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της, το ΑΠΟΕΛ εξέτασε το ενδεχόμενο για ανανέωση περαιτέρω της συνεργασίας. Στην πορεία θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι».

Για ενίσχυση: 
«Εξετάζονται νέες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και θα συνεχίσει να γίνεται. Σήμερα δεν έχουμε κάτι να εξελίσσεται. Θα ήταν το ιδανικό μέχρι τις 18 του μήνα όταν θα αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να είχαμε ένα επιθετικό και ένα αριστερό μπακ. Ο στόχος πάντως είναι να βρεθούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν το ΑΠΟΕΛ»

Για Λάτσι: 
«Είναι μια περίπτωση που προχωρεί και είναι στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Θα είναι διαθέσιμος να έρθει στην Κύπρο από σήμερα, δεν σημαίνει όμως ότι σήμερα θα υπογραφούν και συμβόλαια».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]