ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δεν συμβιβαζόμαστε... με τίποτα λιγότερο από την πρόκριση στην επόμενη φάση


Κάλεσμα από τον ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με την Ρόζενμπουργκ, την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ.
Με το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού της Τετάρτης το μυαλό όλων μας ταξιδεύει ήδη μέρες μπροστά.  Το μυαλό και η σκέψη μας βρίσκονται στο γήπεδο της Λευκωσίας και στο νότιο πέταλο.  Η καρδιά μας κτυπά στον ρυθμό του τυμπάνου και καθημερινά τραγουδάμε σιγοψιθυριστά το αγαπημένο μας σύνθημα.  Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα που πρέπει εμείς, ο κόσμος του τρισμέγιστου ΑΠΟΕΛ να πάρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας.  Το πρώτο γκολ θα μπεί από εμάς!

     Δεν θα συμβιβαστούμε με κανένα αποκλεισμό και με τίποτα λιγότερο από την πρόκριση στην επόμενη φάση.  Την Τρίτη η ιστορία πρέπει να γραφτεί από εμάς με χρυσά γράμματα στις σελίδες του πιο βαρετού βιβλίου ιστορίας του κυπριακού ποδοσφαίρου.  Έτσι άλλωστε μας αρμόζει σαν οπαδοί του θρυλικότερου σωματείου εντός και εκτός συνόρων.  Μεγαθήρια έχουν ήδη υποκλιθεί στον αυτοκράτορα και στους χιλιάδες οπαδούς του, δεκάδες “πρωτοκλασάτοι” ποδοσφαιριστές έβλεπαν εφιάλτες για πολλά βράδια και χιλιάδες αλλόθρησκοι έχασαν τον ύπνο τους.

     Έτσι λοιπόν καμιά ρόσεμποργκ δεν μπορεί να σταθεί απέναντι μας,  φτάνει και οι 16 000 χιλιάδες που θα είμαστε παρών να είμαστε ορκισμένοι για την νίκη και ασυμβίβαστοι για οτιδήποτε άλλο προκύψει!  Κανένας ηττοπαθείς δεν έχει χώρο ανάμεσα μας και γι αυτό καλύτερα αν δεν έχει πίστη να μην πατήσει το πόδι στο γήπεδο.

     Ενωμένοι σαν μια γροθιά, τρεις κερκίδες, με έναν μοναδικό στόχο για 90 λεπτά!  Την νίκη που θα στείλει τους σκανδιναβούς στον αγύριστο για ακόμη μια φορά!  Ακολουθούμε ΟΛΟΙ τα συνθήματα του οργανωτή για την καλύτερη οργάνωσή.  Με πάθος και λύσσα για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ και ΜΟΝΟ!  Οι Νορβηγοί θα περάσουν την δική τους Οδύσσεια όμως το τέλος τους θα είναι σίγουρα τραγικό!

     Εισιτήρια θα διατίθενται την Κυριακή και την Δευτέρα στον κεντρικό σύνδεσμο από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00 με δικαίωμα αγοράς MONO σε μέλη του Παν.Συ.Φι.  ΑΠΟΕΛ.  Παράλληλα θα γίνονται και εγγραφές μελών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 για όσους δεν έχουν κάνει την εγγραφή τους για να μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους.  Την Δευτέρα θα συνεχίσουμε με pre – game πάρτι στον κεντρικό με ΑΠΟΕΛίστικη διάθεση μέχρι αργά.  Την Τρίτη ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός από νωρίς και από εκεί θα αναχωρήσουμε όλοι με δίτροχα για το Γ.Σ.Π. και ο Θεός να βάλει το χέρι του!

ΘΡΥΛΕ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

Υ.Γ.  Ο Λ Ο Ι ΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!

Εκ φύσεως ανώτεροι..


SPONSORED:
«Το Ταβερνάκι του ΑΠΟΕΛ»  Τζων Κένεντι 95Β Λευκωσία ΤΗΛ: 22466933 - Η ταβέρνα του κάθε αδελφού ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]