ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τ.Κ. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό στο τέλος | Ingebrigtsen θα μπορούσαμε για 3-4 γκολ


Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ κ. Τόμας Κρίστιανσεν, μετά τη λήξη του αγώνα, στη διάσκεψη των προπονητών στο Λερκενταλ και οι απαντήσεις που έδωσε ο Δανός κόουτς. Τι είπε για τον Ντε Βινσέντι και την ευκαιρία του Ντε Καμάργκο.

Αν είναι ικανοποιημένος με το σκορ:
 «Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος μετά από ήττα αλλά η αντίδραση των παικτών ήταν καλή και στο τέλος θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε».

Σε ερώτηση σχετικά με το δεύτερο ημίχρονο: 
«Θα ήθελα να μιλήσω για το πρώτο μέρος όπου είχαμε δυο λάθη που έφεραν τα γκολ. Ξέρουμε πως η Ρόζενμποργκ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο αλλά νομίζω στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα και σκοράραμε ένα σημαντικό γκολ».

Για τη χαμένη ευκαιρία του Ντε Καμάργκο: 
«Είναι αυτό που είπα προηγουμένως για τις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και ότι ήμασταν πιο απειλητικοί και αν σκοράραμε εκεί θα είχαμε το πλεονέκτημα με το 2-2, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι κάναμε και εμείς λάθη στο τέλος και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και από τις δυο πλευρές».

Για τις πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ: 
«Ο αντίπαλος έχει ένα μικρό προβάδισμα αφού περνάει και με ισοπαλία αλλά έχουμε την ευκαιρία στο σπίτι με τον κόσμο μας να φτιάξουμε μια καλή ατμόσφαιρα και να γυρίσουμε το σκορ».

Για τον Ντε Βινσέντι: 
«Δεν ένιωθε πολύ καλά από χθες το βράδυ, σήμερα ήταν πιο έντονη η αδιαθεσία και προτίμησα να μην τον έχω στη λίστα για να δώσω την ευκαιρία σε άλλους παίκτες».

Για τον καιρό στην Λευκωσία: 
«Ελπίζω ότι θα επηρεάσει… Σήμερα ήταν μια χαρά εδώ αλλά στην Λευκωσία θα είναι ζέστη. Όμως στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι και να σκοράρεις τουλάχιστο ένα γκολ περισσότερο για να προκριθούμε».


Ο τεχνικός της Ρόζενμποργκ, Kåre Ingebrigtsen, είπε:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για εμάς, θα μπορούσαμε να βάλουμε 3-4 γκολ αλλά βάλαμε μόνο δυο.»
«Στο δεύτερο μέρος δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Μπορούμε να κερδίσουμε στην Κύπρο»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]