ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: Rosenborg - ΑΠΟΕΛ | Η αγωνία στο κόκκινο


Η αγωνία στο κόκκινο..

Φυσικό συνεπακόλουθο είναι, πως για να έρθει το ποθητό θετικό αποτέλεσμα στον αποψινό 1ο αγώνα στο στάδιο Lerkendal, πρέπει όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια, από τα βεβαρημένα καθήκοντα των αμυντικών στα μετόπισθεν, μέχρι και την αυστηρή και πιστή εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου του Τόμας Κρίστιανσεν.

Κάθε λεπτομέρεια μετρά, από το ποιος θα "κάτσει" τελικά κάτω από τα δοκάρια μέχρι το αν ο Τ.Κ. θα φορτώσει την μεσοαμυντική γραμμή με αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές.

Απαγορεύεται το ρίσκο στον σημερινό αγώνα. Είναι τέτοια η ποιότητα των Νορβηγών που μπορούν να τιμωρήσουν το κάθε λάθος της άμυνας μας. Αν ο ΑΠΟΕΛ βρεθεί με μια περιποιημένη τριάρα σε βάρος του, τότε κανένας δεν θα μπορέσει να ανατρέψει τέτοιο αποτέλεσμα στη Λευκωσία με τον κίνδυνο να ελοχεύει να τιναχθεί η χρονιά στον αέρα. Μπορεί οι μπούκιδες να μην παίζουν μπάλα αλλά το 1,70 (κάποιος μπούκκης δίνει 1,25) που δίνουν για νίκη των Σκανδιναβών σε βάρος του ΑΠΟΕΛ, φανερώνει την τεράστια απειλεί και το βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα.

Ο Τ.Κ...
Όπως παραδέχθηκε κι ο Δανός προπονητής Τ.Κ. ο ΑΠΟΕΛ είχε την ατυχία να του τύχει ο πιο δύσκολος αντίπαλος, από τους υπόλοιπους διαθέσιμους στο κύπελλο με τα μπαλάκια της κλήρωσης, αλλά ο ΑΠΟΕΛ θεριεύει στα δύσκολα και θα παλέψει για εκείνο το θετικό αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στη Λευκωσία μπροστά στο κοινό του, μέσα στο κατάμεστο ΓΣΠ.

Το πλάνο..
Πρόβλεψη ενδεκάδας είναι δύσκολο να γίνει αφού ο Τ.Κ. κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ως προς κάποιες συγκεκριμένες θέσης, όμως ένα καθαρά αμυντικογενές σχήμα επιβάλλεται, για να διατηρηθεί τουλάχιστον το μηδέν παθητικό και είναι εδώ που η παρουσία του Μερκή στο σημερινό παιγνίδι κρίνεται αναγκαία παίζοντας ως παρτενέρ του Αστίθ, με τον Καρλάο να ασφαλίζει το αριστερό άκρο (αν θέλουμε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το διαβολεμένο νούμερο 11 των Νορβηγών) και στο δεξί άκρο ο Μιλάνοφ.

Στον άσσο ίσως παραμείνει ο Μπόϊ λόγο των παιγνιδιών που έπαιξε μέχρι τώρα ενώ από εκεί και πέρα, χρειάζεται το παιγνίδι και η ομοιογένεια των παικτών που έπαιζαν μαζί πέρσι και φέτος και που γνωρίζουν ο ένας το παιγνίδι του άλλου.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
WATERMAN
MILANOV - ASTIZ - ΜΕΡΚΗΣ - CARLAO
VINICIUS - MORAIS
VANDER - DE VINCENTI - ΕΦΡΑΙΜ
ΠΙΕΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Pardo, Waterman, Παρασκευάς Α.,
Sergio, Milanov, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Carlao, Astiz, Μερκής,
Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, De Vincenti, Orlandi,
Bressan, Σωτηρίου, De Camargo.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
27/07/2016 (19:15 CET, Trondheim) (20:15 ώρα Κύπρου) - Rosenborg BK (NOR) - APOEL FC (CYP)
Ο Σλοβένος διαιτητής Slavko Vinčić με βοηθούς διαιτητές του συμπατριώτες του Bojan Ul και Tomaž Klančnik (SVN) θα διαιτητεύσουν τον 1ο αγώνα του ΑΠΟΕΛ στο Τρόντχάϊμ, κόντρα στην Ρόζενμπουργκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. 4ος διαιτητές θα είναι ο επίσης Σλοβένος Dragoslav Perič. Παρατηρητής διαιτησίας, ορίστηκε από την UEFA ο Ισπανός Juan Antonio Fernández Marin και κομισάριος της UEFA ο Ελβετός Jacques Antenen.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
8:15μμ ROSENBORG VS APOEL FC - UEFA CHAMPIONS LEAGUE - 3rd Qualifying Round - 1st Leg.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 301 Cytavision Sports +1.

LIVEstream: Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat: Ζωντανή περιγραφή LIVEchat του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.

Χορηγός / Sponsor: Το σημερινό LIVE είναι μια προσφορά του καφεστιατορίου «ΕΡΩΔΟΣ» στη Λευκωσία. Τηλ: 22752250

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για τις πληροφορίες με τα εισιτήρια του αγώνα.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
Ο ποδοσφαιριστής των Νορβηγών André Helland Rosenborg πιστεύει ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ και εύχεται αυτό να φανεί μέσα στο γήπεδο ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας του να δώσει μαζικά το παρών του στις κερκίδες του Λέρκενταλ, όπως έκαναν και στον αγώνα με την IFK Norrkoping.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]