ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η ομάδα είναι πανέτοιμη για την πρόκριση


Στο ραδιόφωνο του Super ΣΠΟΡ FM μίλησε εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Είπε.. για το καυτό θέμα Ντε Βινσέντι:
«Είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος καλείται από τον κ. Κρίστιανσεν να αγωνιστεί την Τρίτη, μέχρι εκεί και βάζουμε μια τελεία. Από την Τέταρτη όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι μπορεί να το πράξει».

«Στους προκριματικούς γύρους κάθε επόμενο παιγνίδι είναι το σημαντικότερο. Τώρα διεκδικούμε ένα πολύ υψηλό στόχο που είναι η πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο. Θα σταθώ στο αγωνιστικό και όχι στο οικονομικό. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις προκρίσεις σε ευρωπαϊκό όμιλο, τίποτα όμως δεν έρχεται χωρίς κόπο, χωρίς η ομάδα να προσπαθήσει στο μέγιστο των δυνάμεων της, αυτό που πετυχαίνει το ΑΠΟΕΛ κάθε χρόνο δεν είναι καθόλου εύκολο. Με θέληση και επιμονή τα καταφέρνουμε».

Για προετοιμασία: 
«Έχουν γίνει τα πάντα για να παρουσιαστεί πανέτοιμη η ομάδα για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση πρέπει να σκοράρουμε το ξέρουμε και με πίστη στις δυνατότητες μας μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Είναι και το οικονομικό: 
«Δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο μυαλό μας, τώρα έχουμε μόνο το αγωνιστικό, εστιάζουμε σε αυτό το κομμάτι».

Για διάθεση εισιτηρίων: 
«Έχουμε αγγίξει τις 13 χιλιάδες όσον αφορά την εξασφάλιση εισιτηρίων, αισιοδοξούμε ότι θα φτάσουμε σε ένα αριθμό κοντά στις 15 χιλιάδες. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ξέρει πώς να βοηθά την ομάδα και αυτό θα ζήσουμε και την Τρίτη».

Για αγωνιστικά: 
«Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα τραυματισμό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπορούν οι ποδοσφαιριστές να βελτιώνονται αγωνιστικά και είναι θέμα ετοιμότητας για το ποιοι θα αγωνιστούν και ποιοι θα είναι στην αποστολή».

Για το ματς: 
«Είναι ομάδα η οποία σκοράρει, αν όμως δεν δεχτούμε γκολ, θα αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης, γιατί εμείς είμαστε ομάδα που σκοράρουμε».


SPONSORED:
«Το Ταβερνάκι του ΑΠΟΕΛ»  Τζων Κένεντι 95Β Λευκωσία ΤΗΛ: 22466933 - Η ταβέρνα του κάθε αδελφού ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]