ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Επιτέλους σέντρα στη Σούπερ λίγκα... από την 3η αγωνιστική


Σέντρα στις 10 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα (video) - Μετά από αναβολή τριών εβδομάδων αρχίζει επιτέλους το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα το επόμενο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, όπως προέκυψε από την συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ.
 - Την έναρξη του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο Χρήστος Δάρας εξερχόμενος από τη συνάντηση των ΠΑΕ με τον Σταύρο Κοντονή στο γραφείο του τελευταίου, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι το επόμενο τριήμερο 10-11-12/9 είναι η οριστική ημερομηνία που θα έχουμε σέντρα στην μεγάλη κατηγορία.

Από την 3η αγωνιστική θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα το Σαββατοκύριακο (9-10 Σεπτεμβρίου), όπως αποφάσισαν οι ΠΑΕ της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (το αποτέλεσμα ήταν 9-6, με τον Παναθηναϊκό να ψηφίζει «λευκό»).

Ο λόγος που το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική και όχι από την 1η είναι ότι οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα θέλουν να αποφύγουν τα πρόστιμα που θα επιβάλλονταν από την Nova η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και θα ενεργοποιούσε ρήτρα 5.6 εκ. ευρώ!

Υπέρ της 3ης αγωνιστικής ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Αστέρας, Ατρόμητος, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Πανιώνιος, Ξάνθη, Λεβαδειακός ενώ οι ΑΕΚ, Βέροια, Ηρακλής, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα ψήφισαν υπέρ της 1ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, ενώ αυτή την ώρα γίνονται οι διαβουλεύσεις για το ποιες ομάδες θα παίξουν Σάββατο και ποιες Κυριακή, σε συνεννόηση με τη NOVA:

ΑΕΚ-Ξάνθη

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-Βέροια

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Ηρακλής-Λάρισα

Πλατανιάς-Κέρκυρα



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]