ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ταξιδιωτικά πακέτα Europa League


Ενημέρωση για τα ταξιδιωτικά πακέτα Europa League

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ομάδας είναι το TRAVELNET CY. Όποιος επιθυμεί να πληροφορηθεί οτιδήποτε σε σχέση με τα ταξιδιωτικά πακέτα που αφορούν στους 3 εκτός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ, με Ολυμπιακό Πειραιώς, BSC Young Boys και FC Astana μπορεί να επικοινωνήσει με το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο στο 22 89 89 00. Σε ότι αφορά στην εξασφάλιση εισιτηρίου για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας, προτεραιότητα έχουν όλοι όσοι προηγούνται στην βαθμολογία αξιολόγησης του APOEL FC LOYALTY SCHEME ή/ και έχουν διευθετήσει να ταξιδέψουν μέσα από τις επίσημες εκδρομές που διοργανώνει το ταξιδιωτικό γραφείο TRAVELNET CY.
Σε ότι αφορά στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του Β’ Ομίλου του UEFA Europa League με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, λόγω της μεγάλης ζήτησης που ήδη έχει παρουσιαστεί, επιθυμούμε να πληροφορήσουμε ότι η σχετική λίστα με τους δικαιούχους θα εκδοθεί αμέσως μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Αναγέννηση Δερύνειας και αφού συνυπολογιστεί η παρουσία τους μέχρι και τον συγκεκριμένο αγώνα (συμπεριλαμβανομένης και της απόκτησης πακέτου Europa League).
Για τους 3 αγώνες η διάθεση με βάση την προτεραιότητα θα γίνει αφού αφαιρεθεί ο αριθμός εισιτηρίων που χρειάζεται για τις άμεσες ανάγκες η ομάδα (ποδοσφαιρικό τμήμα, συνεργάτες/χορηγοί, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]