ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τ.Κ. «Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές... βλέπουμε μόνο Σαλαμίνα» (video)


Εγκαινιάζοντας τις διασκέψεις τύπου πριν από τα εγχώρια παιγνίδια του ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Δανός προπονητής του «ΘΡΥΛΟΥ» κ. Τόμας Κρίστιανσεν, έχοντας δίπλα του τον εκπρόσωπο τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας και ενίοτε διερμηνέα, μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας. Για την προετοιμασία, για το παιγνίδι με την Σαλαμίνα, για το δύσκολο πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ, για τους 2 επιθετικούς, για την μεταγραφική περίοδο του Γεννάρη, για τις αλλαγές στην 11αδα και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ολόκληρη η διάσκεψη του Τ.Κ.

Για την προετοιμασία κατά την διάρκεια της διακοπής:

"Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος αφού είχαμε αρκετούς διεθνείς που απουσίαζαν. Δουλέψαμε όμως περισσότερο την φυσική μας κατάσταση. Είχαμε παίκτες που ήταν αγωνιστικά έτοιμοι αφού δεν έκαναν προετοιμασία και δουλέψαμε αυτό το κομμάτι ώστε να τους έχουμε στην διάθεση μας στην συνέχεια".


Είπε για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα:

"Νιώθουμε ενθουσιασμένοι που επαναρχίζει το πρωτάθλημα, Βλέπουμε μόνο το ματς με την Νέα Σαλαμίνα. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά αλλά προέχει ο αγώνας στο Αμμόχωστος.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ καλή ομάδα ήταν πέρυσι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Φέτος βελτιώθηκαν έκαναν καλές μεταγραφές και θα είναι ακόμα πιο δυνατοί. Έχουν μια καλή και ισορροπημένη ομάδα με δυνατά άκρα ποιότητα στην επίθεση. Έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Σκοπελίτης... Υπάρχει δυσκολία να δεχθούν γκολ αν και με τον Απόλλωνα έκαναν κάποια λάθη και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να φύγουμε με τη νίκη".

Για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και το δύσκολο πρόγραμμα:

"Βλέπουμε πάντα παιχνίδι με παιχνίδι. Προέχει η Νέα Σαλαμίνα και μετά έχουμε το παιχνίδι με την ΑΣΤΑΝΑ στην έδρα μας. Θέλουμε πρώτα να πάρουμε το τρίποντο και θα διαλέξω τους πιο έτοιμους παίκτες μου για αυτό τον αγώνα".


Για το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο δύο επιθετικοί...  

"Έχουμε δύο ποδοσφαιριστές που παίζουν στην θέση 9. Υπάρχουν όμως στο ρόστερ μας παίκτες που μπορούν να είναι επιθετικοί αλλά και παίκτες πολύ ικανούς στα άκρα. Θα ήταν το ιδανικό να είχαμε και 3ο επιθετικό όμως τώρα δεν είναι κάτι που με ανησυχεί".

Εάν ψάχνει επιθετικό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη:

"Τώρα δεν ψάχνουμε για επιθετικό είμαι ικανοποιημένος αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει το Δεκέμβρη ή τον Ιανουάριο. Τώρα σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα".

Αν οι Ντε Καμάργκο, Μπρεσάν και Λάγο είναι αγωνιστικά έτοιμοι:

"Η διακοπή ήταν πάρα πολύ σημαντική αφού η προετοιμασία ήταν πιο εξειδικευμένη ειδικά για μερικούς παίκτες. Τώρα όλοι είναι στο επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας όμως πρέπει να αποδείξουν στις προπονήσεις ότι αξίζουν να βρίσκονται στην 11άδα.  Αυτό θα είναι το κριτήριο για το αν αγωνιστούν ή όχι στον αγώνα".

Αν θα κάνει αλλαγές στην 11άδα ενόψει και των πολλών παιχνιδιών που ακολουθούν: 

"Στην ΑΕΚ το ίδιο έκανα και είχα δεχτεί κριτική όμως τα αποτελέσματα είναι εκεί... Αυτό φυσικά εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι. Φυσικά υπολογίζω όλους τους παίκτες όμως πρέπει να το αποδείξουν πως αξίζουν να παίζουν. Μπορεί να κριθώ για τη φιλοσοφία μου όμως είμαι πιστός σε αυτή μου και θα πεθάνω με αυτή".


Για τους αντιπάλους στο Γιουρόπα Λιγκ:

"Η κλήρωση είναι καλή και έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε 100% έτοιμοι γιατί αυτό είναι απαραίτητο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μπορεί να συμβεί το καλύτερο μπορεί και το χειρότερο. Πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί του Ομίλου. Την Αστάνα τη ξέρουμε από τα πέρσι και θέλουμε μια μικρή εκδίκηση. Η Γιανγκ Μπόις είναι επίσης ανταγωνιστική και τη μελετήσαμε όμως όλα θα φανούν στο γήπεδο".

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΉ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟ ΤΟΜΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ
Για τις μεταγραφικές κινήσεις:

" Έχει γίνει αρκετή συζήτηση για τις μεταγραφές. Σαν προπονητής είμαι ικανοποιημένος. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις τρεις διοργανώσεις. Θέλω να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο με τη Νέα Σαλαμίνα. Θέλω να θυμίσω πως είμαστε η μοναδική Κυπριακή ομάδα που είμαστε σε Ομίλους. Είχαμε δύσκολες κληρώσεις. Με τη Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη. Με τη Ρόζεμποργκ τα καταφέραμε ενώ με την Κοπεγχάγη αν και προσπαθήσαμε αποκλειστήκαμε στο τέλους…"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]