«Μέσα από τέτοια παιχνίδια.. ο καθένας έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία» ΚΥΠΡΟΣ - ΒΕΛΓΙΟ
![]() |
Ξεκίνημα από τα δύσκολα για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, στον 8ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
Η Εθνική μας αντιμετωπίζει το Βέλγιο στις 21:45 στο Στάδιο ΓΣΠ με στόχο ένα θετικό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD.
Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.
ΑΠΟΕΛΜε την ευχή στους ποδοσφαιριστές μας, να γυρίσουν χωρίς τραυματισμούς και ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Σαλαμίνα, ρίχνονται στην αποψινή μάχη οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Εφραίμ, και Πιέρος Σωτηρίου.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΟ Γερμανός Felix Zwayer ορίστηκε από τη FIFA να διαιτητεύσει τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με το Βέλγιο στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ.
Είναι 35 ετών και είναι διεθνής διαιτητής από το 2012. Διαιτητεύει αγώνες στην πρώτη Κατηγορία της Γερμανίας από το 2009.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Thorsten Schffner και Marco Achmueller και τέταρτος διαιτητής ο Christian Dingert.
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ουκρανός Igor Ishchenko και Παρατηρητής αγώνα ο Άγγλος Mark Blackbourne.
Οι 23Στο ντεμπούτο του με την Εθνική Κύπρου, ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους 23 ποδοσφαιριστές:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τάσος Κίσσας, Κωνσταντίνος Παναγή.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου.
ΜΕΣΟΙ
Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Γρηγόρης Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Μακρής, Νικόλας Εγγλέζου, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Αβραάμ.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Νέστορας Μυτίδης, Πιέρος Σωτηρίου.
Post A Comment
No comments :