ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Μέσα από τέτοια παιχνίδια.. ο καθένας έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία» ΚΥΠΡΟΣ - ΒΕΛΓΙΟ


«Μέσα από τέτοια παιχνίδια, κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, ο καθένας έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου Χριστάκης Χριστοφόρου, εν όψει του αποψινού αγώνα κόντρα στο Βέλγιο.
Ξεκίνημα από τα δύσκολα για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, στον 8ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει το Βέλγιο στις 21:45 στο Στάδιο ΓΣΠ με στόχο ένα θετικό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.


ΑΠΟΕΛ
Με την ευχή στους ποδοσφαιριστές μας, να γυρίσουν χωρίς τραυματισμούς και ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Σαλαμίνα, ρίχνονται στην αποψινή μάχη οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Εφραίμ, και Πιέρος Σωτηρίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ο Γερμανός Felix Zwayer ορίστηκε από τη FIFA να διαιτητεύσει τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με το Βέλγιο στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ.
Είναι 35 ετών και είναι διεθνής διαιτητής από το 2012. Διαιτητεύει αγώνες στην πρώτη Κατηγορία της Γερμανίας από το 2009.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Thorsten Schffner και Marco Achmueller και τέταρτος διαιτητής ο Christian Dingert.
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ουκρανός Igor Ishchenko και Παρατηρητής αγώνα ο Άγγλος Mark Blackbourne.

Οι 23
Στο ντεμπούτο του με την Εθνική Κύπρου, ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους 23 ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τάσος Κίσσας, Κωνσταντίνος Παναγή.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

ΜΕΣΟΙ
Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Γρηγόρης Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Μακρής, Νικόλας Εγγλέζου, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Αβραάμ.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Νέστορας Μυτίδης, Πιέρος Σωτηρίου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]