ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σήμερα στο Μακάρειο ΑΠΟΕΛ - ROMA UEFA Youth League U19


Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σήμερα για την ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ. 

Θα αντιμετωπίσει στις 16:00 στο Μακάρειο Στάδιο τη Ρόμα Ιταλίας σε αγώνα για το UEFA Youth League U-19. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στη Ρώμη.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ελλαδίτης Σταύρος Μάνταλος.

Στο UEFA Youth Leugue συμμετέχουν 64 ομάδες. Οι 32 είναι οι ομάδες Νέων των συλλόγων που αγωνίζονται στους ομίλους του Champions League και οι υπόλοιπες 32, είναι οι Πρωταθλήτριες Νέων των χωρών που βρίσκονται στις πρώτες 32 θέσεις της κατάταξης της UEFA.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League, ακολουθούν το πρόγραμμα των ομίλων της διοργάνωσης και αγωνίζονται με τους ίδιους αντιπάλους όπως οι ομάδες των Ανδρών.

Στη διοργάνωση που συμμετέχει το ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν δύο νοκ άουτ γύροι και από τις 32 ομάδες, θα απομείνουν οι οκτώ που θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ αγώνες με τις ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση των ομίλων.

Στη συνέχεια, οι οκτώ ομάδες που θα προκριθούν, θα αγωνιστούν στη φάση των "16" της διοργάνωσης με τις ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στους ομίλους.

Στη φάση των "16" θα γίνουν μονοί νοκ άουτ αγώνες και οι τέσσερις ομάδες που θα απομείνουν στο τέλος, θα αγωνιστούν σε final four το οποίο θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας, εκεί όπου εδρεύει η UEFA.

Ώρα για Champions League Νέων

Άλλη μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, θα σηματοδοτηθεί σήμερα με την διεξαγωγή του αγώνα APOEL FC vs AS ROMA. Αγώνας που διεξάγεται στο πλαίσιο του Α΄προκριματικού γύρου του UEFA Youth League.

Ο ΑΠΟΕΛ συμμετάσχει στην διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος το έργο του είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού θα έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή και υποσχόμενη ομάδα. Όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας, είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 28/09, στις 16:00 στο Μακάριο Στάδιο. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν να τον παρακολουθήσουν, θα φιλοξενηθούν στην κεντρική κερκίδα του σταδίου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]