ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο κ.ΚΡΙΣ θυμάται, 30 χρόνια πριν (Βίντεο 22.10.86)


Ο πρώην Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και της ΚΟΠ, δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης, θυμάται την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ με την Μπεσικτάς, ακριβώς πριν 30 χρόνια καθώς και το ΠΑΤΑΤΡΑΚ από την απόφαση των πολιτικών...

«Πάνε 30 χρόνια ακριβώς από το σήριαλ ΑΠΟΕΛ - Μπεσίκτας» έγραψε ο κ. Κρις και συνέχισε «Το έζησα. Ποδοσφαιρικά πετύχαμε. Επενέβησαν οι πολιτικοί... ΠΑΤΑΤΡΑΚ» - «2 χρόνια τιμωρία στον ΑΠΟΕΛ» έγραψε στην ανάρτηση του ο κύριος Τριανταφυλλίδης.

2 χρόνια τιμωρίας, 2 χρόνια εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων για το ΑΠΟΕΛ. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της απόφαση της τότε κυβέρνησης του Σπύρου Κυπριανού, όπως μην μεταβεί ο ΑΠΟΕΛ στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με τους Τούρκους, διαμαρτυρόμενη για την Στρατιωτική εισβολή και την Τούρκικη κατοχή στο νησί. Το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ με πρόεδρο τον αείμνηστο Μιχαλάκη Ζιβανάρη, αποφάσισε όπως μεταβεί κανονικά στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Τουρκική ομάδα Μπεσικτάς, κατέβηκε κανονικά στο γήπεδο, οι φίλαθλοι κατέκλυσαν το στάδιο και όλοι περίμεναν το ΑΠΟΕΛ να εμφανιστεί στο παιγνίδι.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν παρουσιάστηκε ποτέ και ο αγώνας κατακυρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ της Μπεσικτάς, ενώ στο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε διετής αποκλεισμός από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ποινή μειώθηκε αργότερα, στον ένα χρόνο.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 22.10.1986


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]