ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε με 7-0 από την Chrudim - Ρεπορτάζ, στατιστικά αγώνα


Την ήττα με το καταστροφικό 7-0 από τη γηπεδούχο Chrudim, γνώρισε ψες ο φουτσαλικός ΑΠΟΕΛ για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου, για τον Main round της διοργάνωσης Futsal Cup και κατά 90% αποχαιρετά την διοργάνωση. Στον άλλο αγώνα η Tarqu Mures νίκησε με το συντριπτικό 8-0 την Pinerola. Την Παρασκευή ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Pinerola και η  Chrudim την Tarqu Mures για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. O ΑΠΟΕΛ χρειάζεται νίκη με μεγάλο σκορ και ταυτόχρονα η Tarqu Mures να ηττηθεί με μεγάλο σκορ από την Chrudim, για να καταφέρει να προκριθεί, κάτι που φαντάζει δύσκολο υπό τις περιστάσεις. Οι δύο πρώτες ομάδες από τον όμιλο, θα προκριθούν στον επόμενο γύρο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Το ρεπορτάζ αγώνα:
Ήττα από FK ERA-PACK Chrudim

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Τσεχίας και διοργανώτρια ομάδα FK ERA-PACK Chrudim με 7-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Main Round του UEFA Futsal Cup. Η ομάδα μας βρίσκεται σε δυσμενή θέση στη βαθμολογία του ομίλου και οι πιθανότητες πρόκρισης μειώθηκαν αισθητά. Ο ΑΠΟΕΛ την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σλοβακίας Pinerola Bratislava και χρειάζεται νίκη με αρκετά τέρματα και ταυτόχρονα νίκη της FK ERA-PACK Chrudim σε βάρος της Tagru Mures για να ελπίζει.

Δυστυχώς, η ομάδα μας δεν κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά στο αποψινό παιχνίδι και να πάρει βαθμολογικό κέρδος προκειμένου η πρόκριση να είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της. Οι απουσίες της τελευταίας στιγμής, δυο βασικών ποδοσφαιριστών, του αρχηγού Leo και του  Ιακώβου λόγω προβλήματα τραυματισμού, δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας μας.

Κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι επιλογές στον πάγκο ήταν αρκετά μειωμένες. Η ομάδα μας δυστυχώς παρουσιάστηκε επηρεασμένη και δέχθηκε τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και τρία στο δεύτερο.

Το επόμενο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ είναι την προσεχή Παρασκευή απέναντι στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας και ο στόχος είναι η νίκη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]