ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Χωρίς "απώλειες" η επιστροφή των επτά διεθνών μας - Αρκετό το ρίσκο


Επιτέλους ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Πιέρος Σωτηρίου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Εφραίμ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Γιώργος Μερκής. Τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες ολοκλήρωσαν και οι Ζίβκοφ Μιλάνοφ με την Βουλγαρία και Γιάννης Γιαννιώτας με την Ελλάδα, όλοι τους φορτωμένοι με προπονήσεις και αγωνιστικά λεπτά, τουλάχιστον οι πέντε από τους επτά αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής.

Ο Βούλγαρος διεθνής αμυντικός Ζίβκοφ Μιλάνοφ, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενανηντάλεπτο στην ήττα της Βουλγαρίας από την Γαλλία με 4-1, ενώ στον 2ο αγώνα και στην 2η ήττα της Βουλγαρίας με 3-0 από την Σουηδία, έμεινε στον πάγκο.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας, στα 2 νικηφόρα παιγνίδια της Ελλάδας, 2-0 την Κύπρο και 0-2 την Εσθονία, έμεινε στον πάγκο.

Επιστρέφουν οι διεθνείς στην Κύπρο αλλά όχι άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας, που επανήρχισαν χθες μετά την τριήμερη διακοπή, αφού αναμένεται να τους δοθεί ρεπό ξεκούρασης. 

Γιατί τέτοιο ρίσκο;

Ευτυχώς η παρουσία των διεθνών μας στους αγώνες της Εθνικής ομάδας ήταν "αναίμακτη", με τους ποδοσφαιριστές μας να επιστρέφουν πίσω στην ομάδα υγιείς χωρίς κανένα τραυματισμό... και ποιου δεν πιάστηκε η αναπνοή στον τραυματισμό του Πιέρου λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου; Ευτυχώς που ήταν περαστικός κι ο Πιέρος επέστρεψε στο παιγνίδι. Στη συνέχεια η απόφαση να συνεχίσει και να μην γίνει αλλαγή εμπεριείχε τεράστια δόση ρίσκου και υπάρχουν ευθύνες από όλους εδώ, ευτυχώς ο Πιέρος ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς άλλο πρόβλημα. Γιατί όμως τέτοιο ρίσκο;

Επιβάλλεται οι διεθνείς μας να πάρουν ανάσες ξεκούρασης αφού το Σάββατο επαναρχίζει το πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να φιλοξενείται στην Πάφο από την Α.Ε. Ζακακίου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Με την Εθνική Ελπίδων εξακολουθούν να βρίσκονται οι Βασίλης Παπαφώτης και Νικόλας Ιωάννου για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Ολλανδία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Αποτυχία...
Σε σχέση με τον νυν προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, Χριστάκη Χριστοφόρου, τα τρία παιγνίδια της Εθνικής και οι ισάριθμες ήττες από Βέλγιο 0-3, Ελλάδα 2-0, Βοσνία 2-0, έδειξαν πόσο ακατάλληλος προπονητής είναι για την Εθνική ομάδα και όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιήσουν στην ΚΟΠ τόσο το καλύτερο για όλους... εκτός κι αν περιμένουν την "αναμενόμενη" νίκη πάνω στο Γιβραλτάρ (αποικιακό δημιούργημα της Αγγλίας)* για να μας πουν ότι η ομάδα «ανακάμπτει».

* μετά τη λύση, να μην εκπλαγούμε, αν κάποτε δούμε και την Εθνική Ακρωτηρίου από τους αποικιοκράτες.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]