ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Θλάση ο Ιγκόρ


Πάλι εκτός αποστολής ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο.

Η ευφορία και το θετικό κλίμα, μετά τα δύο τελευταία εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα της ομάδας, με ΑΡΗ και ΟΣΦΠ, ιδιαίτερα το τελευταίο, επισκίασαν κάπως την απουσία του ΙΓΚΟΡ, η οποία δεν οφείλεται σε αιμάτωμα αλλά σε θλάση.

Με αφορμή λοιπόν της απουσίας του ΙΓΚΟΡ από την αποστολή και το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ, είναι ορθό να αναφέρουμε στον κόσμο ότι ο Ντε Καμάργκο δεν υποφέρει από αιμάτωμα αλλά από θλάση, αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανε ακόμα προπόνηση εδώ και 2 βδομάδες.

Οι υπεύθυνοι έκριναν ότι έπρεπε να αναφέρουν αιμάτωμα για λόγους που δεν τους γνωρίζουμε... ίσως και για ευνόητους λόγους.

Δεν αναφέραμε τίποτα τις προηγούμενες μέρες, για να μην υπάρξει θέμα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Από την στιγμή όμως που ο αγώνας με τον Ολυμπιακό πέρασε, η διοίκηση όφειλε να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση του Ιγκόρ.

Επειδή πλέον είναι κοινό μυστικό ότι ο παίκτης έχει θλάση και όχι αιμάτωμα, θεωρούμε σωστό να προβάλουμε το θέμα και να ενημερώσουμε σήμερα τον κόσμο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]