ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΠΟΕΛ - ΔΟΞΑ, Χωρίς υποτίμηση


Και τώρα στα καθ'ημάς, επιβάλλεται η άμεση προσγείωση στην Κυπριακή πραγματικότητα. Ο αγώνας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τελείωσε, μαζί του τέλειωσαν και τα όποια πανηγύρια ακολούθησαν την μεγάλη νίκη του «ΘΡΥΛΟΥ».

Σημερινός μας αντίπαλος η Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία απέδειξε αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, πως κάθε φορά που την υποτιμήσαμε μας έκανε την ζημιά, γι αυτό και το σημερινό παιχνίδι πρέπει να προσεγγιστεί με κάθε σοβαρότητα από όλους.

Η μέχρι χθες συγκάτοικος μας στη 2η θέση Α.Ε. Λεμεσού, κόλλησε ψες στο Χ με την Ανόρθωση, τσίμπησε όμως τον ένα βαθμό που την ανέβασε μόνη στην 2η θέση με 14 βαθμούς, αφήνοντας τον ΑΠΟΕΛ στην 3η με 13 βαθμούς έχοντας αγώνα λιγότερο.

Οι 3 βαθμοί της νίκης πάνω στην Δόξα, είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος, αφού θα μας ανεβάσουν στην 2η θέση, ίσως και στην 1η αν στραβοπατήσει η πρωτοπόρος ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα του Βεργέτη.

Η κοινή λογική λέει πως στο σημερινό πλάνο του Τόμας Κρίστιανσεν, θα δούμε αρκετές αλλαγές, αφού πρέπει να ξεκουραστούν βασικοί παίκτες που τραβούν το βάρος των συνεχόμενων παιγνιδιών του ΑΠΟΕΛ σε Ευρώπη και Κύπρο. Σε κάτι τέτοιο όμως, δεν μας έχει συνηθίσει ο Τ.Κ. που έδειξε ότι προτιμά να δουλεύει με ένα βασικό κορμό 15 ποδοσφαιριστών και να κάνει μικροαλλαγές αναλόγως των συνθηκών του κάθε αγώνα.

Οι απουσίες των Ντε Καμάργκο - Ορλάντι, για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι, θα κρατήσουν τον Σωτηρίου και τον Μπερτόλιο στην αρχική ενδεκάδα, χωρίς δυνατότητα ξεκούρασης, ιδιαίτερα για τον Πιέρο που την επαύριο του αγώνα θα βρεθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τους αγώνες με την Ελλάδα και την Βοσνία Ερζεγοβένη.

Στον σημερινό αγώνα, αναμένεται να έχουμε επαναφορά του Αρχηγού Νεκτάριου Αλεξάνδρου στο αριστερό άκρο της άμυνας, στη θέση του Λάγο και του Αστίθ στη θέση του Γιώργου Μερκή.
Μιλάνοφ, Καρλάο και Βάτερμαν διατηρούν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για τους Μοράις, Βινίσιους, Γιαννιώτα και Βάντερ, αν και θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να βλέπαμε σήμερα τους Πάρντο και Αλωνεύτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Pardo, Waterman.
ΑΜΥΝΑ: Sergio, Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Astiz, Μερκής, Ιωάννου.
ΚΕΝΤΡΟ: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Laci, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Bressan, Παπαφώτης.
ΕΠΙΘΕΣΗ: Σωτηρίου.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
ΒΑΤΕΡΜΑΝ
ΜΙΛΑΝΟΦ - ΑΣΤΙΘ - ΚΑΡΛΑΟ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ()
ΜΟΡΑΪΣ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - ΜΠΕΡΤΟΛΙΟ - ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ - ΒΑΝΤΕΡ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής του αγώνα, ο Νικόλας Αθανασίου, με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Στέλιο Νικήτα, Β' Βοηθό Διαιτητή τον Μάριο Καλογήρου και 4ο Διαιτητή τον Ανδρέας Κωνσταντίνου. Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Χρίστος Σκαπούλλης.

ΚΑΡΤΕΣ:
1 Βάντερ Βιεϊρά, 1 Μπερτόλιο, 1 Καρλάο, 1 Γιαννιώτας, 1 Μερκής, 1 Αστίθ, 1 Μιλάνοφ, 1 Λάγο.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2016-2017.
Τιμές, κανονικό €15 - μαθητικό €10 - παιδικό €1
Προπώληση από το διαδίκτυο και το ΓΣΠ μέχρι τις 20:00
Οι είσοδοι του ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 16:00

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 202 Cytavision Sports 2.
      
LIVEstream: Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Ζωντανή γραπτή περιγραφή, LIVEchat του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.

ΣΗΜΕΡΑ:
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 18:00 ΕΡΜΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ 18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΠΟΕΛ 20:00 ΔΟΞΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΑ 20:00 ΑΕΚ

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ:

Χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα, η ομάδα του Λούκα Χ'Λούκα. Εκτός από τον Alberto Serran Polo, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις 2 ομάδες με τον ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχο, ο ΘΡΥΛΟΣ κέρδισε 6 φορές, ηττήθηκε 1, ενώ 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τα τέρματα: 24-12

02/10/16 ΑΠΟΕΛ ?-? ΔΟΞΑ
03/01/16 ΑΠΟΕΛ 1-2 ΔΟΞΑ
10/11/14 ΑΠΟΕΛ 0-0 ΔΟΞΑ
22/02/14 ΑΠΟΕΛ 5-1 ΔΟΞΑ
16/09/12 ΑΠΟΕΛ 3-1 ΔΟΞΑ
21/11/10 ΑΠΟΕΛ 3-1 ΔΟΞΑ
26/09/09 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΔΟΞΑ
01/09/08 ΑΠΟΕΛ 3-2 ΔΟΞΑ
02/09/07 ΑΠΟΕΛ 3-2 ΔΟΞΑ
26/10/03 ΑΠΟΕΛ 3-3 ΔΟΞΑ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]