ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τρέμετε και μόνο στην ιδέα της παρουσίας των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (Παν.Συ.Φι)


«Το γελοίο της όλης υπόθεσης είναι ότι στις μόνες ομάδες που δεν έγινε ταυτοποίηση φιλάθλων, είναι αυτές που ζητούν τώρα ταυτοποίηση καλύπτοντας με ψέματα και προπαγάνδα το μέτρο αυτό» αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ με ανακοίνωση του, λίγο πριν τη συμφωνία ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ και την άτακτη οπισθοχώρηση της ομάδας της Λάρνακας.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ - Ανακοίνωση 27.10.2016

Για άλλη μια φορά δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές, αφού μετά τους μπλε κομπάρσους σειρά παίρνει και η διοίκηση των κομπάρσων της λάρνακας ακολουθώντας την τακτική της γελοίας ταυτοποίησης για δήθεν για σκοπούς ασφάλειας. Έχουμε κουραστεί να το λέμε πως αυτό το μέτρο τον μόνο σκοπό που εξυπηρετεί είναι η απομάκρυνση των οπαδών από τα γήπεδα και την πλήρη μοντερνοποίηση του ποδοσφαίρου.

Με αφορμή τα μέτρα της διοίκησης της αεκ αλλά και τα διάφορα τα οποία ακούγονται από κάτι δήθεν “οπαδούς” και κάτι δήθεν “συνδέσμους” έχουμε να πούμε τα εξής. Πέρσι η εταιρεία ΑΠΟΕΛ αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει μια νέα μέθοδο γνωστή ως “Loyalty” που εμάς εξ’ αρχής μας έβρισκε κάθετους και αδιάλλακτους στο να ενταχθούμε σε αυτό το μέτρο ξεκινώντας αποχή από πλευράς μας για ένα χρονικό διάστημα από τα παιχνίδια της ομάδας μας. Στην συνέχεια και μετά την μέση λύση που συμφωνήθηκε επιστρέψαμε στα γήπεδα, εν τούτοις για ένα μικρό διάστημα επιβαλλόταν και στους φιλοξενούμενους η υπόδειξη ταυτότητας με την επακόλουθη και δικαιολογημένη αποχή τους.
 ΟΜΩΣ μετά από πιέσεις του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ προς την διοίκηση αφού κρίναμε την μέθοδο της ταυτοποίησης από οποιονδήποτε και αν προέρχεται ως παράνομη, αντιδεοντολογική και αντιοπαδική το μέτρο αυτό σταμάτησε έγκαιρα.

Το γελοίο λοιπόν της όλης υπόθεσης είναι ότι στις μόνες ομάδες που δεν έγινε ταυτοποίηση φιλάθλων είναι αυτές που ζητούν τώρα ταυτοποίηση καλύπτοντας με ψέματα και προπαγάνδα το μέτρο αυτό. Επίσης, γελοίο είναι να λες μέσα από ανακοίνωση σου πως δεν συμφωνείς με το μέτρο αυτό για τους φιλοξενούμενους, αλλά εσύ να το εφαρμόζεις κανονικά. Τέλος, για λύση της απορίας των δήθεν, να τους αναφέρουμε πως είθισται οι μικρές ομάδες που κουβαλούν κόσμο να δίνουν παραπάνω εισιτήρια από το προβλεπόμενο 10% για τις ανάγκες του κόσμου τους για εμπορικούς και οικονομικούς λόγους. Εσείς δεν διαφέρετε τίποτα από μια άλλη μικρή ομάδα του πρωταθλήματος με ιστορία συλλόγου ανύπαρκτη και κόσμο άφαντο.

Στην ιδέα και μόνο της παρουσίας των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ στο ίδιο σας το γήπεδο ΤΡΕΜΕΤΕ! Η μοντέρνα ομαδούλα σας είναι απλά μια μπογιά που σύντομα θα ξεθωριάσει και θα χαθεί όπως έτσι και χάθηκαν και άλλες ομάδες της πόλης σας πριν ενοποιηθείτε. Δυστυχώς για εσάς ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως όποιος βγάζει την γλώσσα του περίπατο απέναντι στον ΘΡΥΛΟ, η γλώσσα κόβεται απότομα, αφού μπήκατε στον χορό μας, ετοιμαστείτε να χορέψετε!

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]