ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Όλοι οι άλλοι


Δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους τα όσα συμβαίνουν γύρω από τον Τιμούρ Κετσπάγια, αφού μετά την απόλυση του από την ΑΕΚ Αθηνών, μάλλον θα τον έχουμε αντίπαλο στο Κυπριακό πρωτάθλημα και στην μισητή Ανόρθωση, ενώ έπαιξε σενάριο και για τον Απόλλωνα αλλά και για την Ομόνοια, αλλά μάλλον οι Βαρωσιώτες «θα αναγκαστούν να γλύψουν εκεί που έφτυναν τόσο καιρό» για να τον πάρουν πίσω στο «ΠΑΠ» και να γλυτώσουν τουλάχιστον την διαβάθμιση.

Η προπονητική του Τιμούρ:
Το 2009 αποχώρησε από την Ανόρθωση.
Το 2009 τον έδιωξε ο Κόκκαλης από τον Ολυμπιακό.
Το 2014 αποχώρησε από την Εθνική Γεωργίας.
Το 2016 τον έδιωξε ο Πετρίδης από τον ΑΠΟΕΛ.
Το 2016 τον έδιωξε ο Μελισσανίδης από την ΑΕΚ.

Η σύντομη περιδιάβαση και παραμονή του Κετσπάγια στις διάφορες ομάδες με πρωταγωνιστικούς ρόλους, φανερώνει το δύσκολο του χαρακτήρα του, ενώ δεν ανέχεται αυτούς που Διοικούν την κάθε ομάδα στα πόδια του, αφού θέλει πάντα να γίνεται το δικό του.

 - Ας αγοράσει μια δική του ομάδα για να κάνει ότι θέλει.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε κάθε απόλυση του, δεν δέχεται ούτε και αναγνωρίζει μερίδιο ευθύνης. Είναι αυτό που λέμε, πως πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι και ποτέ μα ποτέ ο "αλάνθαστος" Τιμούρ.

Ο ίδιος πάντως δεν νοιώθει να θέλει να επιστρέψει (επιβαιβεωμένο), ενώ στην Ανόρθωση έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος για την περίπτωση του Τιμούρ, ανάμεσα σε μέλη της Διοίκησης και μερίδας των οργανωμένων.

Από σεβασμό και μόνο σε αυτά που πρόσφερε στον ΑΠΟΕΛ (όποια και αν είναι αυτά) τον καλωσορίζουμε πίσω στο Κυπριακό πρωτάθλημα (αν επιστρέψει - όπου κι αν επιστρέψει) ... αυτό μόνο!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]