ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΠΟΕΛ - ΕΘΝΙΚΟΣ | Υποχρέωση το τρίποντο


Επιστροφή στην Κυπριακή πραγματικότητα μετά το Ευρωπαϊκό στραπάτσο από την ΥΒ.

Μια πραγματικότητα που βρίσκει τον «ΘΡΥΛΟ» της Κύπρου στην 3η θέση με 19 βαθμούς (πριν το σημερινό παιγνίδι), 1 βαθμό πίσω από την 2η ΑΕΛ και 5 πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Είμαστε στο -5...
Ως εκ της θέσεως μας στον βαθμολογικό πίνακα, η νίκη απέναντι στον Εθνικό Άχνας είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος και υποχρέωση των ποδοσφαιριστών που θα καλεστούν να αγωνιστούν, αφού το τρίποντο θα μας ανεβάσει ξανά στην 2η θέση με μόλις 2 βαθμούς πίσω από την ομάδα της Λάρνακα.

Στην ομάδα έχουν επιστρέψει μετά από απουσία ενός μηνός, οι τραυματίες Ιγκόρ Ντε Καμάργκο και Ανδρέα Ορλάντι, οι οποίοι βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή Τόμας Κρίστιανσεν. Μοναδικός απών ο ΚΑΡΛΑΟ που ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ασκήσεις γυμναστηρίου για να μπορέσει να επανέλθει πίσω στην αγωνιστική δράση, τουλάχιστον για το παιγνίδι με την ΥΒ στην 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς να αποκλείεται να προλάβει και το ντέρμπι κορυφής (αν κερδίσουμε σήμερα) με την ΑΕΚ.

Το πλάνο του Τ.Κ
Θέση στη γραμμή κρούσης του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να πάρει ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, αφού ο Τ.Κ. θέλει να δώσει στον Ιγκόρ αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής και να τον προετοιμάσει για τα δυο μεγάλα παιγνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ και ΥΒ, ξεκουράζοντας ταυτόχρονα και τον νεαρό φορ Πιέρο Σωτηρίου που τραβάει σχεδόν μόνος το κουπί της επίθεσης από το καλοκαίρι με μόνη βοήθεια αυτή του Ιγκόρ όποτε ο Βέλγος ήταν έτοιμος.
Στην άμυνα, προβλέπουμε επαναφορά του Αρχηγού Νεκτάριου Αλεξάνδρου στο αριστερό άκρο της, ιδιαίτερα μετά την άσχημη εμφάνιση του Λάγο στην Ελβετία, δεν ήταν ο μόνος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους ΑΣΤΙΘ και Μερκή αφού ο ΚΑΡΛΑΟ είναι τραυματίας. Μιλάνοφ και Βάτερμαν διατηρούν τις θέσεις τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Pardo, Waterman, Παρασκευάς.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Sergio, Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Astiz, Μερκής, Ιωάννου.
ΜΕΣΟΙ: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Laci, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Orlandi, Bertoglio, Bressan, Παπαφώτης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σωτηρίου, De Camargo.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
Waterman
Milanov - Astiz - Μερκής - Αλεξάνδρου
Morais
Γιαννιώτας - Orlandi - Vinicius - Vander
De Camargo

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο διαιτητής Αβραάμ Τσούκκας, με βοηθούς τους Χρίστου Αριστείδη και Σπανό Χριστάκη.
4ος Διαιτητής ο Χρίστος Νικολαϊδης και Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Λοϊζος Λοϊζου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
2 Καρλάο, 1 Βάντερ, 1 Μπερτόλιο, 1 Γιαννιώτας, 1 Μερκής, 1 Αστίθ, 1 Μιλάνοφ, 1 Λάγο, 1 Αρτυματάς.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Κανονικό €15, μαθητικό €10, παιδικό €1
Προπώληση, από το διαδίκτυο μέχρι τις 19:00, από το ORANGE SHOP μέχρις τις 15:30 και από τα ταμεία του ΓΣΠ μέχρι τις 19:00
Οι είσοδοι και τα ταμεία στο ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 17:30

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 201 Cytavision Sports 1.
      
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]
Ζωντανή γραπτή περιγραφή LIVE, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ:
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή Ivanauskas, εκστρατεύει στη Λευκωσία ο Εθνικός Άχνας. Χαρακτηριστική η ατάκα του Λιθουναού κόουτς προς στους παίκτες του «πηγαίνετε και παίξετε κι αν έχουμε κέρδος, καλοδεχούμενο».
Η ομάδα του Εθνικού Άχνας βρίσκεται στην 11η θέση του Β.Π. με μόλις 5 βαθμούς, έχοντας μία νίκη και 2 ισοπαλίες.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στους 9 τελευταίους αγώνες ανάμεσα στις 2 ομάδες στο ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ μετρά 8 νίκες και 1 ήττα ενώ δεν υπάρχει ισοπαλία ανάμεσα στις 2 ομάδες. Συντελεστής τερμάτων 19-3.


24/10/16 ΑΠΟΕΛ ?-? ΕΘΝΙΚΟΣ
31/10/15 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΕΘΝΙΚΟΣ
07/02/15 ΑΠΟΕΛ 4-0 ΕΘΝΙΚΟΣ
15/03/14 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΕΘΝΙΚΟΣ
27/02/13 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΕΘΝΙΚΟΣ
10/02/12 ΑΠΟΕΛ 2-1 ΕΘΝΙΚΟΣ
14/02/11 ΑΠΟΕΛ 0-1 ΕΘΝΙΚΟΣ
26/10/09 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΕΘΝΙΚΟΣ
27/12/08 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΕΘΝΙΚΟΣ
25/11/07 ΑΠΟΕΛ 2-1 ΕΘΝΙΚΟΣ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]