ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ | Πάνοπλος ο ΘΡΥΛΟΣ


Εν μέσω συμπληγάδων και έντονων "πολεμικών" ανακοινώσεων, εκατέρωθεν, από τα στρατόπεδα των δυο Διοικήσεων, καθώς και από τους οργανωμένους οπαδούς των δυο ομάδων, διεξάγεται απόψε στις 8 το βράδυ, στο γήπεδο της ΑΕΚ, το σούπερ ντέρμπι κορυφής, για την 9η αγωνιστική του παγκυπρίου πρωταθλήματος CYTA. Ένας αγώνας που αναμένουν με αγωνία οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι του νησιού, μέχρι και οι στοιχηματικές εταιρείες μπορώ να πω.

Ο ηγέτης.. 
Ο ΑΠΟΕΛ κατεβαίνει στο μεγάλο ραντεβού με την Σκαλιώτικη ομάδα, έχοντας στο ρόστερ του τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής ΚΑΡΛΑΟ, που τόσο έλειψε από την ομάδα, ειδικά στο 2ο ημίχρονο με την ΥΒ αλλά και σ' ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.

Η επιστροφή Τ.Κ..
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του Δανού προπονητή του ΑΠΟΕΛ κ. Τόμας Κρίστιανσεν στην Λάρνακα ως αντίπαλος της ομάδας που προπονούσε τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές σεζόν, κάτι όμως που δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον ίδιο, αφού όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά τις προάλλες «αυτή είναι η δουλειά του».

Απέναντι..
Απέναντι στην παλιά του ομάδα, θα τεθεί αντιμέτωπος ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και νυν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα για τον πρώην Αρχηγό του ΑΠΟΕΛ. Απέναντι στην παλιά του ομάδα τον ΑΠΟΕΛ, θα αγωνιστεί κι ο Σκοπιανός διεθνής ποδοσφαιριστής της Σκαλιώτικης ομάδας Ιβάν Τρισκόφσκι.

Το πλάνο με επιστροφές..
Κάτω από τα γκολποστ του ΑΠΟΕΛ επιστρέφει ο Μπόϊ Βάτερμαν.
Επιστροφές έχουμε και στην άμυνα, με τον Καρλάο να ηγείται και τον Ρομπέρτο Λάγο να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο.
Επιστροφή και για τον Αρχηγό Νούνο Μοράϊς στα ΧΑΦ, μπροστά από την τετράδα της άμυνας.
Στον χώρο του κέντρου και στα φτερά υπάρχει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών που διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα όποως οι Βινίσιους, Μπερτόλιο, Μπρεσσάν, Ορλάντι, Γιαννιώτας, Βάντερ, Εφραίμ και Στάθης Αλωνεύτης. Με μόνο σίγουρο τον Βινίσιους, όλοι οι υπόλοιποι διεκδικούν ισάξια ρόλο και καθήκοντα στο πλάνο του Τ.Κ.
Ο Πιέρος Σωτηρίου θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής με τον Ντε Καμάργκο να αποτελεί την εφεδρεία.

Πάμε για τη Νίκη, καλή επιτυχία στον ΘΡΥΛΟ το ΘΕΟ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Pardo, Waterman.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Sergio, Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Astiz, Μερκής, Ιωάννου.
ΜΕΣΟΙ: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Laci, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Bressan, Orlandi, Παπαφώτης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σωτηρίου, De Camargo.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (Πρόβλεψη):
BOY WATERMAN
MILANOV - ASTIZ - CARLAO - LAGO
NOUNO MORAIS (c)
VANDER - ORLANTI - VINICIUS - ΕΦΡΑΙΜ
ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής του σημερινού αγώνα, ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ, ορίστηκε από την ΚΟΠ ο Δημήτρης Μασιάς (ευτυχώς που αποφύγαμε τον "δήθεν" ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ Νικολαϊδη) με βοηθούς διαιτητές τους Σωτηρίου Μιχάλη και Δημητριάδης Μάριο. 4ος Διαιτητής ο Νικολάου Γιώργος και Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Γεωργίου Ανδρέας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
2 Καρλάο, 2 Μπερτόλιο, 2 Μιλάνοφ, 1 Βάντερ,  1 Γιαννιώτας, 1 Μερκής, 1 Αστίθ, 1 Λάγο, 1 Αρτυματάς.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 18:30.
Εισιτήρια μόνο με προπώληση τα οποία εξαντλήθηκαν από την πρώτη στιγμή, 564 για την ακρίβεια.
Τα αστυνομικά μέτρα που ισχύουν  για τον αγώνα, ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 201 Cytavision Sports 1.
      
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Ζωντανή γραπτή περιγραφή LIVE, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του αγώνα.

ΣΗΜΕΡΑ:
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου
18:00 Ομόνοια – Άρης (Primetel)
18:00 Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσα (Cytavision Sports 2)
20:00 ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 1)

ΑΕΚ:
Με τη χθεσινή πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχαήλ και Κακουλλής, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την ομάδα U21.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στους 12 τελευταίους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, με την ΑΕΚ ως γηπεδούχο, ο ΑΠΟΕΛ μετρά 7 νίκες και η ΑΕΚ 2, ενώ 3 αγώνες έληξαν ισόπαλοι.
29/10/16 ΑΕΚ ?-? ΑΠΟΕΛ
20/03/16 ΑΕΚ 0-3 ΑΠΟΕΛ
12/09/15 ΑΕΚ 2-2 ΑΠΟΕΛ
04/04/15 ΑΕΚ 1-0 ΑΠΟΕΛ
31/08/14 ΑΕΚ 0-2 ΑΠΟΕΛ
11/01/14 ΑΕΚ 1-1 ΑΠΟΕΛ
21/04/13 ΑΕΚ 0-1 ΑΠΟΕΛ
03/03/13 ΑΕΚ 0-1 ΑΠΟΕΛ
29/08/11 ΑΕΚ 0-0 ΑΠΟΕΛ
03/04/11 ΑΕΚ 0-1 ΑΠΟΕΛ
05/02/11 ΑΕΚ 1-2 ΑΠΟΕΛ
28/02/09 ΑΕΚ 0-1 ΑΠΟΕΛ
12/04/08 ΑΕΚ 1-0 ΑΠΟΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]