ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Καλαθόσφαιρα: ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ στις 15:30 (Cytavision 206)


Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ 15:30, Cytavision

Στο «Κίτιον» η περσινή πρωταθλήτρια, Πετρολίνα ΑΕΚ, θα υποδεχτεί τον περσινό κυπελλούχο, ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες όπου πέρσι κοντραρίστηκαν μεταξύ τους στους τελικούς, τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου, θα τεθούν αντιμέτωπες φέτος για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα και για δεύτερη φορά σε επίσημο αγώνα, μετά το παιχνίδι για το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ (στο οποίο η ΑΕΚ ήταν νικήτρια).

Στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Κεραυνό στον Στρόβολο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από νίκη απέναντι στην ΕΘΑ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision στο κανάλι 206

Το δελτίο τύπου του ΑΠΟΕΛ:
Στη Λάρνακα για το διπλό

Στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ θα μεταβεί σήμερα ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο "Κίτιον" στις 15:30.

Η ομάδα μας αισιοδοξεί ότι θα αντιδράσει μετά την άδικη ήττα από την  Tsmoki για την 3η αγωνιστική του FIBA Europe Cup και θα ζευγαρώσει τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής κ. Δημήτρης Κουστένης στις λίγες διαθέσιμες ημέρες  που είχε προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των καλαθοσφαιριστών προκειμένου να παρουσιαστούν ανεπηρέαστοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε να διαθέτει την ποιότητα για να αντεπεξέλθει στο βεβαρυμμένο πρόγραμμα και άπαντες στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν ότι η ομάδα θα καταφέρει να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνος στο φετινό πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]