ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Και το ντέρμπι συνεχίζεται.. με πόλεμο ανακοινώσεων

Οι απαντήσεις της ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ, στην αντίστοιχη εταιρεία του Απόλλωνα 

- Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως ο προκλητικός πανηγυρισμός του Da Silva που έτρεξε εσκεμμένα προς την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ για να πανηγυρίσει παρατεταμένα με τον συγκεκριμένο τρόπο, δεν έγινε σημείο αναφοράς από κανένα.
ΥΓ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς που έδειξαν την απαραίτητη ψυχραιμία προς αυτή την ενέργεια και τους ευχαριστούμε διπλά και για την ψυχραιμία τους να μην αντιδράσουν όταν ο Vale ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο προκαλώντας τους.
ΥΓ. Στον Απόλλωνα σύγχυσαν τις χειρονομίες φαίνεται. Το να δείχνεις το μεσαίο σου δάχτυλο όπως τα παραδείγματα που αναφέρουν δεν έχει σχέση με τον πανηγυρισμό του Bertoglio.
ΥΓ. TPO και ο ΝΝ...

 - Η αστεία σύγκριση ενός πανηγυρισμού που βλέπουμε εκατοντάδες φορές σε σχέση με το 🖕 είναι η απλή απόδειξη παραποίησης των γεγονότων.

 - Ευχαριστούμε τον επίσημο Απόλλωνα για το δεύτερο του επικοινωνιακό ατόπημα μέσα σε λίγα λεπτά μετά την άκυρη σύγκριση ανόμοιων χειρονομιών. Το γεγονός της επίσημης επιβεβαίωσης ότι ο Da Silvia απευθύνθηκε προς την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ προκαλώντας με τα δάχτυλα του είναι μια δημόσια ομολογία για την πρόθεση πρόκλησης προς την κερκίδα. Πράξη που δεν τιμωρήθηκε. Όσο για το επίπεδο γλώσσας που χρησιμοποιεί ο Απόλλων σε επίσημη ανακοίνωση και που συγκρίνεται με επίπεδο καταγώγιου είναι ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού.

Οι αναρτήσεις του Απόλλωνα:





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]