ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Tsmoki Minsk - ΑΠΟΕΛ 18:00, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την ομάδα μας


Τσμόκι Μινσκ – ΑΠΟΕΛ (18:00 Cytavision, Live Streaming)
Μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία, η αποστολή της ομάδας μας κατέλυσε στο ξενοδοχείο στις 4 τα ξημερώματα, λόγω της προκλητικής αδιαφορίας και καθυστέρησης των Λευκορωσικών αρχών.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την ομάδα μας, αφού οι πρώτες τρεις ομάδες του ομίλου είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Στην πρώτη θέση είναι η Τσμόκι με 9 βαθμούς ενώ ακολουθούν ΑΠΟΕΛ και Παρντουπίτσε με ένα βαθμό λιγότερο. Η ομάδα μας υπερτερεί της Παρντουπίτσε σε περίπτωση ισοβαθμίας, και εάν νικήσει την Τσμόκι με 2 πόντους ή περισσότερους τότε θα τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου.
Ωστόσο στο δεύτερο παιχνίδι για τον όμιλο η Παρντουπίτσε θα φιλοξενήσει στην έδρα της την Σιαουιλάι, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου μετρώντας 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Συνεπώς η Παρντουπίτσε φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για να πάρει την νίκη. Σε περίπτωση νίκης της Παρντουπίτσε, τότε αυτόματα ο ΑΠΟΕΛ θα χρειάζεται νίκη μέσα στο Μινσκ για να προκριθεί, με οποιοδήποτε σκορ.
Ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» μπορούν να προκριθούν και με ήττα από την Τσμόκι, εάν καταλάβουν την 3η θέση του ομίλου, ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες (από τους δέκα ομίλους). Όλα τα ενδεχόμενα είναι λοιπόν ανοιχτά για την ομάδα μας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την Cytavision και μέσω live streaming από την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.apoelgroup.com

Πως προκρίνονται οι καλύτερες τρίτες ομάδες

Η Α’ φάση του FIBA Europe Cup αποτελείται από δέκα ομίλους. Στους επτά βρίσκονται τέσσερις ομάδες ενώ στους άλλους τρεις βρίσκονται τρεις ομάδες. Οι δέκα όμιλοι χωρίζονται σε δύο «regions», βάσει της γεωγραφικής τους θέσης. Από κάθε «region» θα προκριθούν δύο ομάδες ως καλύτερες τρίτες (σύνολο 4 ομάδες από όλους τους ομίλους) και θα βρεθούν στην Β’ φάση του FIBA Europe Cup. Οι καλύτερες τρίτες ομάδες θα κριθούν από τα αποτελέσματα που θα έχουν στον όμιλο τους, απέναντι στις ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

PRE-POST:
Με πίστη για την υπέρβαση 
Το πιο σημαντικό παιχνίδι στο FIBA Europe Cup δίνει το απόγευμα ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην πρωτοπόρο Tsmoki Minsk για την τελευταία αγωνιστική του 10ου ομίλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Falcon Club» στις 18:00 ώρα Κύπρου.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη 2η θέση και με νίκη θα τερματίσει 1ος , αφού στον πρώτο αγώνα με το σημερινό του αντίπαλο ηττήθηκε με έναν πόντο. Με ήττα η ομάδα μας το πιο πιθανόν θα οπισθοχωρήσει στην 3η θέση, ωστόσο με αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα ταξίδεψε -μέσω Μόσχας- στο παγωμένο Μινσκ και με καθυστέρηση μιας ημέρας. Ο ΑΠΟΕΛ δεν πραγματοποίησε προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη σημερινή αναμέτρηση, αφού ο Δημήτρης Κουστένης επέλεξε να ξεκουράσει σήμερα την ομάδα παρά να την επιβαρύνει περισσότερο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός πέραν του τραυματία Γρηγόρη Παντούρη δεν αντιμετωπίζει άλλη απουσία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]