ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ήττα στην 1η αγωνιστική | Telekom 96-58 ΑΠΟΕΛ (Φωτογραφίες/ρεπορτάζ)

 - Την ήττα από την Τέλεκομ Μπάσκετς γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ στην 1η αγωνιστική της Β' Φάσης του FIBA Europe Cup, με 96-58, σε αναμέτρηση που έγινε στην Γερμανία. Πλέον στον ΑΠΟΕΛ στρέφουν την προσοχή τους στις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, μετά και την διακοπή λόγω εορτών που ακολουθεί.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ:


***50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ***


MATCH REPORT - Ήττα στην πρεμιέρα από την Telekom Baskets Bonn

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε στη Γερμανία από την Telekom Baskets Bonn με 96-58 στο πλαίσιο της β’ φάσης του FIBA Europe Cup. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ο Μπερνατόφσκι  με 15 πόντους, ακολούθησαν οι Μπάσεϊ και Μόμπλεϊ με 14 και 10 αντίστοιχα. Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο «Ελευθερία»  την Prienų-Birštono Vytautas για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ομάδα μας έχασε από μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Γερμανίας και είναι το πρώτο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στο 1ο δεκάλεπτο, ωστόσο στη συνέχεια η Telekom Baskets Bonn ανέβασε στροφές και επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της.

Η ομάδα μας πλήρωσε τα κενά διαστήματα που παρουσίασε στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο πέτυχε οχτώ πόντους και δέχτηκε 28. Η συνέχεια ήταν μη αναστρέψιμη. Οι Γερμανοί όσοι περνούσε η ώρα ανέβαζαν τη διαφορά και υποχρέωσαν την ομάδα μας σε ήττα με 96-58.

Οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη θα έχουν χρόνο να ξεκουραστούν λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να προετοιμαστούν για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup απέναντι στην Λιθουανική Prienų-Birštono Vytautas.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-23, 54-31, 73-49, 96-58

Δημήτρης Κουστένης: Μπράουν, Μύθιλλος, Κοιλαράς, Κούνας, Μπάσεϊ 14, Μπερνατόφσκι 15, Κασκίρης 4, Μόμπλεϊ 10, Ράιτ 9.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]