ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Μπορεί να απαλλαγεί από ένα υπέρβαρο συμβόλαιο;


Απαλλάσσεται τελικά από ένα υπέρβαρο συμβόλαιο ο ΑΠΟΕΛ ή θα συνεχίσει να πληρώνει;

Σύμφωνα με την Πολωνική ιστοσελίδα wroclaw.wyborcza.pl η Slask Wroclaw ενδιαφέρεται να επαναπατρίσει τον 32χρόνο Πολωνό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Mateusz Piatkowski.

Η Slask βρίσκεται στην 12η θέση του Πολωνικού πρωταθλήματος και θέλει να μειώσει τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της, αυξάνοντας ταυτόχρονα τους Πολωνούς. Η αναλογία αυτή τη στιγμή στην πρώτη ομάδα είναι 12 ξένοι και 11 Πολωνοί κι εδώ είναι που έρχεται το ενδιαφέρον της ΣΛΑΣΚ για τον Πιατκόφσκι.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μετακίνηση πρέπει πρωτίστως ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ κι εδώ είναι η ουσία ή το ζουμί της υπόθεσης αν προτιμάτε, αφού ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τον αφήσει μεν ελεύθερο, ο Πολωνός όμως αξιώνει όπως αποζημιωθεί οικονομικά για το υπόλοιπο του συμβολαίου του, για να δεχθεί να σπάσει το συμβόλαιο του.

Αν το ενδιαφέρον της Slask Wroclaw ισοδυναμεί και με τον ανάλογο ικανοποιητικό μισθό προς τον ποδοσφαιριστή (καμία σχέση φυσικά με όσα αμείβεται από τον ΑΠΟΕΛ), τότε με μια τρίμηνη αποζημίωση από την ποδοσφαιρική εταιρεία ΑΠΟΕΛ προς στον Πολωνό, ίσως τότε να γίνει το θαύμα και να βρεθεί η μαγική φόρμουλα.

Σημ. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν παραβλέπει να κάνει αναφορά και στις γνωστές συνθήκες προπόνησης του Πολωνού στον ΑΠΟΕΛ (όπως ο ίδιος παραπονέθηκε), όπου ο Πολωνός είναι αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα και προπονείται μοναχός (αφού δε υπολογίζεται), δεν παρκάρει μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές στον Αρχάγγελο και δεν παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας από τα επίσημα θεωρεία, αλλά από τις κερκίδες μαζί με τον κόσμο κι όλα αυτά επειδή δεν συμφωνεί με τους οικονομικούς όρους αποδέσμευσης, που του προτείνει η εταιρεία.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να προστατεύσει τα συμφέροντα του, το ίδιο κάνει κι ο ποδοσφαιριστής με τα δικά του. Ο ΑΠΟΕΛ αντέχει να πληρώνει, ο ποδοσφαιριστής αντέχει να φθείρεται αγωνιστικά για τα χρήματα και μόνο;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]