ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Φθάνει ο Barral, απαντά ο Yambere, όχι σε Rinaldi | Η προπόνηση


Στα μεταγραφικά:

Φθάνει σήμερα στο νησί ο Μπαράλ ενώ την Τρίτη απαντά ο Γιαμπερέ. Όχι για Ρινάλντι.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αρέσουν στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν, κι όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, μετά από σχετική ερώτηση που του υποβλήθηκε στη διάσκεψη μετά τον αγώνα με την Δόξα, «Ναι, μου αρέσουν Μπαράλ και Γιαμπερέ (..) γνωρίζω τους δυο ποδοσφαιριστές».

O 33χρονος Ισπανός David Barral θα έρθει σήμερα στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε κατ'ευχήν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, το οποίο θα προνοεί διάρκεια μέχρι και το τέλος Μαΐου, με δικαίωμα ανανέωσης από την μεριά του ΑΠΟΕΛ.

Ο 26χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Σεντρίκ Γιαμπερέ (Cédric Yamberé), βασικός πέρσι στην Bordeaux και φέτος στην Anzhi, ενημέρωσε την Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ότι μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα δώσει την οριστική του απάντηση, κατά πόσον αποδέχεται ή όχι την δελεαστική πρόταση που έχει ενώπιον του από τον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με Ελληνικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον ΑΠΟΕΛ, τον 23άχρονο Αργεντινό επιθετικό Λαουτάρο Ρινάλντι (Lautaro Rinaldi) για δανεισμό με δικαίωμα αγοράς, αλλά ο ΑΠΟΕΛ έδωσε αρνητική απάντηση. Ο ποδοσφαιριστής απασχόλησε την  ομάδα μας, το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος προτίμησε τον Παναθηναϊκό.

Προπόνηση:
Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιγνίδι με την Δόξα στο Μακάρειο, συμπεριελάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο.
Φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Bertoglio και Astiz.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]