ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

CHRISTIANSEN: «Να απολαύσουμε την κορυφή» | ΠΟΥΡΣΑ: Κρατώ το Β ημίχρονο


 - Στην κατάρρευση της ομάδας, για 5 λεπτά μετά το 3ο γκολ, και στα 2 γκολ που φάγαμε στο διάστημα αυτό, στάθηκε ο Τόμας Κρίστιανσεν, ενώ ο Πουρσαϊτίδης δήλωσε ευχαριστημένος από το Β ημίχρονο.

Οι δηλώσεις των δύο τεχνικών.

ΤΟΜΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ:

«Καλή Χρονιά, ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε από την πρώτη στιγμή τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα που σεβαστήκαμε γιατί πήρε και βαθμό απέναντι στην ΑΕΚ.
Είπα στους ποδοσφαιριστές μου να μπουν από την αρχή δυνατά και να ασκήσουν πίεση, ακόμη μια φορά δημιουργήσαμε προσπάθειες αλλά δεν πετύχαμε πολλά γκολ, ολοκληρώσαμε το ημίχρονο με το 2-0.
Στο β’ ημίχρονο συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό και πετύχαμε το 3ο γκολ αλλά μετά καταρρεύσαμε για 5 λεπτά και δεχθήκαμε δύο γκολ.
Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγξαμε εκτός από τα πέντε αυτά λεπτά, ξέραμε ότι δεν κερδίσαμε τα τελευταία 6 χρόνια, τώρα πρέπει να απολαύσουμε την κορυφή δεν ξέρω για πόσο, και να δούμε την συνέχεια, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και καλή συνέχεια στην Αναγέννηση».

ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ:

«Καλή χρονιά, το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ άσχημο μπήκαμε πολύ μαγκωμένοι δεν λειτούργησε τίποτε, τελείωσε με το 2-0 ενώ μπορούσε να τελειώσει με μεγαλύτερο σκορ. Αλλάξαμε τον σχηματισμό για να διεκδικήσουμε κάτι με περισσότερες αξιώσεις. Δυστυχώς έγινε 0-3 το παιχνίδι, δεχθήκαμε δύο στατικές φάσεις, μετά το 0-3 ο ΑΠΟΕΛ μας υποτίμησε νόμισε ότι τελείωσε το παιχνίδι πετύχαμε τα δύο γκολ επηρεάστηκε ο ΑΠΟΕΛ αλλά πέτυχε γρήγορα το 4ο γκολ και το παιχνίδι τελείωσε. Κρατώ το β’ ημίχρονο και πάμε στο επόμενο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας, καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]