ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Βόσνιος Gnjatic


Επόμενη στάση Πλατανιάς.. κι είναι μόνο η 2η μέρα του χρόνου, μέχρι τις 31 που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο Ιανουαρίου, θα γράψουμε πολλά.

Προτάθηκε λοιπόν στον ΑΠΟΕΛ, από τον μάνατζερ Πολ Κουτσαλιάκο, ο Βόσνιος (διεθνής με την Νέων) ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Ognjen Gnjatić, ενώ Christiansen και Lorentho, αξιολογούν τον ποδοσφαιριστή θετικά. (σημ. ο Πετεβείνος λέει δεν έγινε πρόταση)

Πρόκειται για πανύψηλο (1,90) μεσοαμυντικό δεξιοπάδαρο, που αγωνίζεται ανελλιπώς στον Πλατανιά τα 2 τελευταία χρόνια (2015/17), προέρχεται από 3 γεμάτες σεζόν (2012/15) με την RAD Βελιγραδίου, ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική νέων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης -U21. Πρώτη ομάδα του Gnjatic, η Kozara Gradiška της Βοσνίας, όπου αγωνίστηκε 1 χρόνο πριν πάρει μεταγραφεί για την RAD, ενώ στον Πλατανιά πήγε με το καθεστώς του ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

"Συν και Πλην"..
Στα συν το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 25 χρονών (16/10/1991), στα "πλην", δεν έχει πετύχει κανένα τέρμα στην πεντάχρονη επαγγελματική του πορεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Live Sport", λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για τον Gnjatic ενδιαφέρεται ο Ατρόμητος Αθηνών, ενώ ο Βόσνιος βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ Αθηνών να είναι η τελευταία που μπαίνει στο κλαμπ των υποψηφίων ομάδων.

Το συμβόλαιο του Gnjatic λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]