ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΔΟΞΑ - ΑΠΟΕΛ | Κολλημένος με την πρωτιά ο ΘΡΥΛΟΣ


Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ, με αρκετούς νεαρούς στην αποστολή του, πηγαίνει σήμερα στο Μακάρειο στάδιο, για να αντιμετωπίσει την Δόξα Κατωκοπιάς, για την 19η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Cyta. Ένας αγώνας που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει, για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να συνεχίσει την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η φυγή του Καρλάο και ο τραυματισμός των Αστίθ και Μπερτόλιο, έφερε στην αποστολή τους νεαρούς Ηλιόπουλο, Άδωνη και Μιχάλη Χαραλάμπους, που μάλλον δεν θα συμπεριληφθούν στην τελικά 18άδα, πήραν όμως γεύση και εμπειρία από την αποστολή με την πρώτη ομάδα, που θα είναι σημαντικό για την συνέχεια.

Το αγωνιστικό πλάνο του Τόμας Κρίστιανσεν, περιλαμβάνει αλλαγές στα καίρια πόστα της άμυνας, όπως του Γιώργου Μερκή που επωμίζεται τώρα πια τον ρόλο του ηγέτη της άμυνας και του Νικόλα Ιωάννου που ίσως κλιθεί να παίξει ως παρτενέρ του Μερκή, αν δεν μετακινηθεί ο Μοράις πίσω στην άμυνα, αφήνοντας το αριστερό άκρο στον Ρομπέρτο Λάγο.

Κάτω από τα δοκάρια, συνεχίζει σταθερά ο Βάτερμαν και στο δεξί φτερό της άμυνας ο Ζίφκο Μιλάνοφ, με τον Νούνο Μοράις μπροστά από την τετράδα των αμυντικών και με τον Αρτυματά να επωμίζεται τον συγκεκριμένο ρόλο σε περίπτωση μετατόπισης του Νούνο στην άμυνα.

Στα χαφ, ο Βινίσιους σε ρόλο επιτελικού ηγέτη και στα φτερά οι Αλωνεύτης με Εφραίμ, ενώ στην κορυφή ο Πιέρος Σωτηρίου θα υποστηρίζεται από τον Ντε Καμάργκο.

Ο ΘΡΥΛΟΣ θέλει νίκη και παραμονή στην κορυφή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Pardo, Waterman.
Αμυντικοί: Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Μερκής, Ιωάννου, Ηλιόπουλος, Άδωνη.
Μέσοι: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Orlandi, Παπαφώτης.
Επιθετικοί: Σωτηρίου, De Camargo, Χαραλάμπους.
Εκτός αποστολής: Astiz και Bertoglio.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
Waterman
Milanov - Μερκής - Ιωάννου - Lago
Morais
Εφραίμ - Vinicius - Αλωνεύτης
Σωτηρίου - De Camargo

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Δόξα στο Μακάρειο, ορίστηκε από την ΚΟΠ, ο Ανδρέας Ορθοδόξου, με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Σωτήρη Βίκτωρος, Β' Βοηθό Διαιτητή τον Ανδρέας Μιχαηλίδη και 4ο Διαιτητή τον Κώστα Ψευδιώτη. Ο Κώστας Καπιτανής όρισε τον εαυτό του ως παρατηρητής Διαιτησίας.

ΚΑΡΤΕΣ:
Από 3 κάρτες οι Βάντερ, Αστίθ και Μιλάνοφ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Κερκίδα για φιλάθλους ΑΠΟΕΛ: Ανατολική
Άνοιγμα εισόδων: 16:00
Ταμείο: ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Εισιτήρια: από το διαδίκτυο και από το Orange shop μέχρι τις 14:00

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 202 Cytavision Sports 2.
    
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Λόγο τεχνικών δυσκολιών, δεν θα υπάρξει ζωντανή γραπτή LIVE περιγραφή, από την ιστοσελίδα μας, μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης.

LIVE:
Το LIVE του τελευταίου αγώνα με την ομάδα της Κατωκοπιάς: ΑΠΟΕΛ 2-0 ΔΟΞΑ, Σκόρερ οι Εφραίμ και Γιαννιώτας. Διαιτητής Ν.Αθανασίου, ημερομηνία 02/10/2016

ΔΟΞΑ:
Η Δόξα είναι στην δωδέκατη θέση με 11 βαθμούς. Έχει 2 νίκες (ΑΕΖ και Αναγέννηση), 5 ισοπαλίες και 11 ήττες. Πέτυχε 8 τέρματα και δέχθηκε 25.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:
Οι 6 τελευταίοι αγώνες των 2 ομάδων στο Μακάρειο στάδιο. Ο ΑΠΟΕΛ μετρά 5 νίκες, ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος. Τα τέρματα 2-11.
14/01/17 ΔΟΞΑ ?-? ΑΠΟΕΛ, πρωτάθλημα
21/09/15 ΔΟΞΑ 0-2 ΑΠΟΕΛ, πρωτάθλημα
14/02/15 ΔΟΞΑ 0-2 ΑΠΟΕΛ, πρωτάθλημα
23/11/13 ΔΟΞΑ 1-1 ΑΠΟΕΛ, πρωτάθλημα
22/12/12 ΔΟΞΑ 0-3 ΑΠΟΕΛ, πρωτάθλημα
06/03/11 ΔΟΞΑ 0-1 ΑΠΟΕΛ, πρωτάθλημα
16/01/10 ΔΟΞΑ 1-2 ΑΠΟΕΛ, πρωτάθλημα

ΣΗΜΕΡΑ, Σάββατο, 14 Ιανουαρίου:
17:00 Δόξα - ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 2)
19:00 ΑΕΚ - Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 1)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]