ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πήρε το "1ο" ντέρμπι η ΑΕΚ, με 78-67 τον ΑΠΟΕΛ


«ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟ» ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣA ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΠΟΕΛ

Το πρώτο από τα 2 ντέρμπι του Σαββατοκυρίακου...

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, με τελικό σκορ 78-67. Οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα στο παιχνίδι, με τους "κιτρινοπράσινους" να υπερέχουν σε αρκετά σημεία και να παίρνουν μία δίκαιη νίκη απέναντι στους "γαλαζοκίτρινους". Αυτή ήταν η 10η επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Λίνου Γαβριήλ, που έφθασε τους 24 βαθμούς. Παράλληλα, για τον ΑΠΟΕΛ ήταν η 7η ήττα, και πλέον είναι στους 21 βαθμούς. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Πρίμοζ Μπρέζετς με 23 πόντους (13 ριμπάουντ, 2 ριμπάουντ).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ήττα από ΑΕΚ

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο "Κίτιον" από την ΑΕΚ με 78-67 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Η ομάδα μας διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και το μεθεπόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει την ΕΘΑ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ο Μπράουν με 21 πόντους, ακολούθησε ο Μπάσεϊ με 17.

Η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει και τα φάλτσα σφυρίγματα της διαιτησίας, η οποία σε πολλές περιπτώσεις εκνεύρισε με τις αποφάσεις της τους καλαθοσφαιριστές μας και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ο Βασίλης Κούνας, ένας καλαθοσφαιριστής υπόδειγμα για το συγκεκριμένο άθλημα αποβλήθηκε.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε απο νωρίς πίσω στο σκορ με 11-2. Οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη αντέδρασαν και με δικό τους σερί ισοφάρισαν σε 11-11, σκορ του 1ου δεκαλέπτου.

Στην 2η περίοδο η ομάδα μας προηγήθηκε 15-13, αλλά στη συνέχεια το σερί του αντιπάλου έφερε τους καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη στο -9 (22-15). Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και η διαφορά παρέμεινε περίπου στα ίδια επίπεδα (28-22).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά και μείωσε στους τρεις πόντους (33-30), ωστόσο οι καλαθοσφαιριστές μας δεν είχαν διάρκεια και σε συνδυασμό κάποιων λαθών είδαν τη διαφορά να μεγαλώνει σε διψήφιο αριθμό (53-40). Η ομάδα μας παρά τις αντιξοότητες προσπάθησε να αντιδράσει και πήγε στο τελευταίο δεκάλεπτο με μειονέκτημα εφτά πόντων (53-46).

Στα πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ωστόσο όσο άδειαζε η κλεψύδρα τόσο η ομάδα μας άρχισε να νιώθει την πίεση. Δυστυχώς, οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν άστοχοι και ηττήθηκαν με 78-67.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-11, 28-22, 53-46, 78-67

Δημήτρης Κουστένης: Μπερνατόφσκι 8, Κασκίρης 2, Ράιτ 12, Μπράουν 21 , Μπάσεϊ 17, Παντούρης 1, Μόμπλεϊ 6.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


εργαστήρι
2A, KASOU STREET, ANTHOUPOLI
Nicosia, Cyprus
LE Magnifique Hairdressing
Message Now
Call 22 384168
εργαστήρι

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]