ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ 0-0 ΑΕΛ (Κύπελλο), Μπορούσε και χειρότερα


Ο χειρότερος φετινός ΑΠΟΕΛ.

Μπορούσε και χειρότερα, υπάρχουν ακόμα παιγνίδια για να δείξουμε πόσο μέτριοι είμαστε και πόσο εξαρτημένοι στους Εφραίμ και Βινίσιους.

Απαράδεκτη εμφάνιση.

Παίκτες χωρίς ψυχή και προπονητής χωρίς πλάνο, ΑΠΟΕΛ χωρίς αρχή και τέλος και μια ΑΕΛ να κάνει παιγνίδι μέσα στο ΓΣΠ με καλύτερα στατιστικά και πιο ουσιαστικές ευκαιρίες. Η μπάλα δεν μας τιμώρησε χάρις στον Ούρκο Πάρντο αλλά και την αστοχία των κυνηγών της ΑΕΛ, αφού στο τέλος μπορούσαν να πάρουν την νίκη με τα 2 απανωτά κραυγαλέα πουλήματα της μπάλας από την "διάσημη" πατάτα Γιαμπερέ.

Είναι πολλά τα προβλήματα στον ΘΡΥΛΟ. Προβλήματα που τα έκρυψε κάτω από το χαλί η Ευρωπαϊκή πορεία. Ευθύνες έχει ο προπονητής, περισσότερες όμως έχει η Διοίκηση, που με τις τραγικές μεταγραφές των τριών τελευταίων χρόνων το μόνο που κατάφερε να κάνει, είναι να σκορπίσει τα χρήματα του ΑΠΟΕΛ σε τραγικές και αμφιβόλου αξίας μεταγραφές αλλά και σε μεγάλες αποζημιώσεις.

Η πρόκριση παραμένει ανοικτή, τίποτα δεν χάθηκε, όμως αυτή η ομάδα και με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Αρχάγγελο, σε κάνει κυριολεκτικά να διερωτάσαι αν πραγματικά μπορεί να τα καταφέρει.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]