ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. «Ποια κρίση..»


Στον ραδιοσταθμό του Super Sport FM, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβείνος, δηλώνοντας ανάμεσα σ' άλλα πως «Σίγουρα δεν επικρατεί κρίση..»

Για τον αγώνα με την Ομόνοια…  

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πλέον το κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν έχουμε φτάσει σε κομβικά παιχνίδια και δεν θέλουμε να φτάσουμε. Με σωστή διαχείριση της διαφοράς μπορούμε να αποφύγουμε τον όρο του κομβικού αγώνα. Οφείλουμε να προχωρήσουμε με νίκες. Είναι ένα παιχνίδι που το βλέπουμε ως μια ευκαιρία για να επανακτήσουμε τη δυναμική μετά και τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν».

Αν αισθάνονται ότι επικρατεί κρίση στο ΑΠΟΕΛ…

«Σίγουρα δεν επικρατεί κρίση. Όποτε δεν παίρνει τη νίκη το ΑΠΟΕΛ και ειδικά όταν υπάρχουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς επιτυχία, υπάρχει κόσμος που αντιδρά στη λογική του πανικού. Αυτό δεν συμβαίνει στην ομάδα. Δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει. Σε καμία περίπτωση, όμως δεν αποτελεί κρίση. Υπάρχει η διαχείριση και η ποιότητα διαχείρισης. Αυτή η ομάδα πέτυχε πολλά πράγματα και θα πετύχει ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον».

Για το πρόβλημα με τον Αλωνεύτη…  

«Δέχτηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι μια μυϊκή διάταση θα φανεί μέσα στο επόμενο διήμερο αν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας».

Για το ότι προκύπτει πρόβλημα με τους άκρους μεσοεπιθτικούς αφού εκτός είναι οι Γιαννιώτας και Εφραίμ…  

«Δεν μας ανησυχεί αυτό το δεδομένο. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για τον κόσμο…  

«Αν χρειάζεται να απευθύνουμε προσκλητήριο σε παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια τότε έχουμε πρόβλημα. Όπως έχει υποχρέωση η ομάδα να προσφέρει καλό ποδόσφαιρο και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου, την ίδια υποχρέωση έχει και ο κόσμος να υποστηρίζει την ομάδα. Δυστυχώς η προπώληση δεν είναι η αναμενόμενη. Αν κάποιος χρειάζεται πειστήριο για να έρθει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί το επόμενο βήμα για το 26ο πρωτάθλημα».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]