ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Παρέμβαση ΜΑΝΤΟΥΚΑ στην κρίση


Παρεμβαίνει και στηρίζει Κρίστιανσεν...

Η μεγάλη μορφή του ΑΠΟΕΛ, που πέρασε από όλα τα πόστα στη  ομάδα μας, από την Βραζιλία όπου βρίσκεται πια οικογενειακός, με ανάρτηση του στο facebook παρεμβαίνει στην προπονητική κρίση του ΑΠΟΕΛ και με δηλώσεις του εκθειάζει τα επιτεύγματα του Τόμας Κρίστιανσεν και υποστηρίζει την παραμονή του Δανού στον ηλεκτρικό πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΑ (μετάφραση)
«Θα ήθελα, μέσα από αυτό το μήνυμα, να εκφράσω την στήριξη μου στον προπονητή Τόμας Κρίστιανσεν ...
Η δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα ήταν εξαιρετική.
Έκανε μια πολύ καλή πορεία στο Europa League, είναι στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Κύπρου και τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον θόρυβο.
Γιατί δεν στηρίζετε τον προπονητή μέχρι το τέλος και να του δώσετε την ευκαιρία να κάνει τη δουλειά του με ηρεμία, αντί να τον επικρίνετε;
Φυσικά, αν το κάνετε αυτό, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πιο ισχυρός. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ».

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
I would like, through this message, to express my support for coach Thomas Christiansen Tarin... The work he has done so far has been excellent. He made a very good campaign in the Europa League, is in the semi-finals of the Cyprus Cup and is 4 points ahead of second place in the Cyprus championship. I honestly do not understand the reason for the noise. What do you think of supporting the Coach to the end and giving him the opportunity to do his job quietly instead of criticizing? Of course if you do this, Apoel will be stronger.
AND DO NOT FORGET THAT THE APOEL PLAYERS ARE MUCH MORE TIRED THAN OTHERS.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]