ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τελικός.. ποιος τελικός;


Τελικός κυπέλλου Κύπρου κόκα κόλα, ΑΠΟΕΛ 0-1 Απόλλων, ένας τελικός που κανείς δεν θέλει να θυμάται. 

Ο τελικός που σε άλλες εποχές θα μάζευε "22,000" κόσμου στο ΓΣΠ, μόλις και μετά βίας μάζεψε 13,000 φιλάθλους και από τις δυο ομάδες, συν μερικές εκατοντάδες στο άνω διάζωμα, που ήταν οι προσκλήσεις της διοργανώτριας αρχής της ΚΟΠ και των χορηγών του θεσμού. 

Ένας τελικός για όλους εκτός από τον ΑΠΟΕΛ, τον κόσμο του, τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και την Διοίκηση, αφού όλοι έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Ο κόσμος δεν πήγε αφού αρκετοί αντιμετώπισαν τον τελικό με αδιαφορία, ίσως να επήλθε κι ο κορεσμός, ενώ αρκετοί που είχαν αγοράσει εισιτήριο, αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να μην πάνε από τον φόβο νέων επεισοδίων, μετά τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας στη Λεμεσό.

Οι ποδοσφαιριστές ήταν ανύπαρκτοι στο γήπεδο με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτές των Στάθη, Μιλάνοφ, Νούνο και Εφραίμ. Όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν στην μετριότητα και στην ανυπαρξία, χωρίς πάθος και χωρίς ψυχή παραδόθηκαν στις ορέξεις των 10 ποδοσφαιριστών του "προπονητή" της χρονιάς Αυγουστή.

Για την Τεχνική ηγεσία και τον Δανό τεχνικό, τα γράφουμε συνεχώς εδώ, με τα πρώτα μας σχόλια να κάνουν την εμφάνιση τους στην πρώτη ήττα από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό κι ακόμα πιο έντονα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, όπου ζητούσαμε επιτακτική την απομάκρυνση του Κρίστιανσεν αφού κινδύνευε να χαθεί ο τίτλος. Όλοι γνωρίζουμε πως τα καταφέραμε τελικά και δεν είναι ο Δανός που εξασφάλισε τον τίτλο στην ομάδα μας.

Η Διοίκηση, έκανε αρκετά λάθοι, ιδιαίτερα στον προγραμματισμό, με μεταγραφές που εκ των υστέρων αποδείχθηκαν σάπια μήλα και δεν πρέπει να αυξήσει τα λάθη της με την παραμονή παικτών που δεν αξίζουν την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.  Σε αυτήν χρεώνεται το ακριβοπληρωμένο, δυσλειτουργικό, προβληματικό και υπερεκτιμημένο ρόστερ της ομάδας.   

Στα μεγάλα πλην του τελικού:
  • Η αποτυχία της διοργανώτριας αρχής να διοργανώσει ένα τελικό γιορτή του ποδοσφαίρου.
  • Της Αστυνομίας που "βομβάρδιζε" τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ στη Νότια κερκίδα με δακρυγόνα.
  • Η καταδικαστέα συμπεριφορά κάποιων βανδάλων στην ΝΟΤΙΑ, που πετούσαν κροτίδες, πυρσούς, καρέκλες, σπασμένα καθίσματα των τουαλετών και άλλα αντικείμενα, στην απέναντι κερκίδα των αντιπάλων καθώς και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που σίγουρα θα επιφέρει μεγάλη τιμωρία για τη νέα σεζόν, αφού είμαστε υπότροποι.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]