ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Εκμεταλλεύθηκαν τα μειονεκτήματα του ΑΠΟΕΛ»


«Ήταν ένας τελικός που κρίθηκε από μια λεπτομέρεια που ήταν η ουσία, το γκολ του Βινίσιους» δήλωσε στον ραδιοσταθμό του Super ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβείνος.

Για τον χαμένο τελικό:

«Είναι υποκειμενικό ότι ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Ήταν ένας τελικός που κρίθηκε από μια λεπτομέρεια που ήταν η ουσία, το γκολ του Βινίσιους. Κάνοντας ένα συνολικό απολογισμό της εικόνας μας, μπήκαμε καλύτερα, ο Απόλλωνας ισορρόπησε το παιχνίδι και ακολούθως με την κόκκινη κάρτα ο Απόλλωνας διαχειρίστηκε καλύτερα την κατάσταση, ενώ εμείς δεν κατορθώσαμε να διαχειριστούμε όπως έπρεπε αυτή την εξέλιξη. Δικαίως κατέκτησε το κύπελλο ο Απόλλωνας και τον συγχαίρουμε».

Για τα συγχαρητήρια που δεν δόθηκαν στο ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα και δόθηκαν στον Απόλλωνα για το κύπελλο:

«Δεν μας ενοχλεί καθόλου. Τα συγχαρητήρια τα αντιλαμβάνεσαι όταν κατακτάς τίτλους, όταν έχεις επιτυχίες. Την ερώτηση να την απευθύνεται σε άλλες ομάδες. Εμείς δώσαμε συγχαρητήρια διαχρονικά και για επιτυχίες ομάδων στην Ευρώπη. Όταν πήγε το ΑΠΟΕΛ στου 16 του Europa League είδατε κανένα να λέει συγχαρητήρια; Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι κρίνει κάποιος την δικαιότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι θέμα επιπέδου. Είναι αστείο να συζητάμε για τα συγχαρητήρια που δόθηκαν στον κυπελλούχο και όχι για  τα συγχαρητήρια που δεν δόθηκαν σε ομάδα που πήγε στους «16» του Europa League».

Για την επόμενη μέρα:

«Ο κ. Κρίστιανσεν θα έχει συνάντηση με την διοίκηση αργά το απόγευμα και από την έκβαση της θα ακολουθήσουν οι όποιες εξελίξεις. Αν κριθεί αναγκαίο θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Από την στιγμή που δεν επήλθε συμφωνία με τον κ. Κρίστιανσεν, συζητείται το όλο θέμα. Τα γεγονότα καθορίζουν τις εξελίξεις».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε σε κανένα παιχνίδι φέτος Απόλλωνα και ΑΕΚ:

«Είναι απλό. Επειδή οι ομάδες εκμεταλλεύθηκαν τα μειονεκτήματα του ΑΠΟΕΛ και έβγαλαν τα δικά του πλεονεκτήματα, πράγμα που δεν έκανε το ΑΠΟΕΛ, αλλά το έκανε απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που έχει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία τρία χρόνια και μπράβο του. Θα πρέπει να κοιτάξει τι πήγε λάθος και δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για την εικόνα του τελικού:

«Εγώ θεωρώ ότι το 90λεπτο του τελικού ήταν ένα καθρέφτισμα ολόκληρης της χρονιάς του ΑΠΟΕΛ. Που ξεκίνησε καλά, από εκεί και πέρα υπήρξε η στιγμή της ύφεσης, η στιγμή που θα μπορούσε να αποκτήσει ένα πλεονέκτημα και δεν το έκανε, υπήρχε η στιγμή της κούρασης. Από εκεί και πέρα είναι τα λάθη σου που πρέπει να διορθώσεις».

Για τις ποινές κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκαν στο ΑΠΟΕΛ:

«Να κοιτάξουμε το πρόβλημα. Τα μέλη των Δ.Σ δεν μπορούν να ελέγξουν τον κόσμο και την συμπεριφορά αυτών που κάνουν τα επεισόδια. Αυτοί που έχουν τα εργαλεία και μπορούν να τα ελέγξουν, να βοηθήσουν τα σωματεία. Το να κάνουμε ένα φαύλο κύκλο, δεν έχει νόημα. Πρέπει να δούμε το πραγματικό πρόβλημα».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]