ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή για όλη την οικογένεια χωρίς φανατισμό (antivirus)


Έγραψε αμέσως μετά παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια, ο Σεραφείμ Κυκκότης του Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για το παιγνίδι και την ομάδα μας αλλά και για τον φανατισμό γενικότερα.

«Σήμερα (13/5) που παίξανε στην επίθεση Εφραίμ, Αλωνεύτης, Πιέρος και Γιαννιώτας πετούσαμε,  καθαρίσαμε το παιγνίδι και κερδίσαμε το πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας και στα Μέλη του Συμβουλίου του, στον Προπονητή μας και τους βοηθούς του, στους Φιλάθλους μας και φυσικά πάνω απ' όλα στους Ποδοσφαιριστές μας.

Συγχαρητήρια και στους Διαιτητές που πάντοτε ξεχνούμε ότι είναι άνθρωποι, κι οι άνθρωποι όπως όλοι μας δεν είμαστε τέλειοι, κάνουμε κι άθελα μας ακόμη λάθη. Πρέπει να κατανοούμε την ένταση και το δύσκολο έργο τους. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή για όλη την οικογένεια χωρίς φανατισμό.

Θυμάμαι όταν πήρε η ΑΕΛ το πρωτάθλημα και νίκησε το ΑΠΟΕΛ, το σχόλιο μου ήταν ότι, αφού η ΑΕΛ ήταν καλύτερη μας σε όλα, άξιζε και το Πρωτάθλημα και την χειροκρότησα έστω κι αν είμαι "λαστιχάρης" από τα παιδικά μου χρόνια από την εποχή του Στυλιανού, του Λεωνίδα, του Μάρκου, των Παντζιαράδων, του Στεφανή και των άλλων άσσων μας από την εποχή που παίζαμε στην Α Εθνική στην Ελλάδα.

Τότε δεν είχαμε κανένα ξένο και πετούσαμε..
Δεν έχω πρόβλημα με τους ξένους, είναι όλοι ποδοσφαιρικά ταλέντα. Πρέπει όμως να μπει ένας φραγμός, κι η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών των ομάδων μας να είναι δικοί μας, διαφορετικά αδικούμε και τους παίκτες μας και τις Εθνικές μας ομάδες και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το ποδόσφαιρο δεν πεθαίνει ποτέ..
Αυτοί που δεν το σέβονται στην πραγματικότητα δεν το αγαπούν, έτσι οι βάνδαλοι φίλαθλοι με τις πράξεις τους είναι ως να θέλουν να πεθάνει το ποδόσφαιρο , αλλά πάντα αυτοί πεθαίνουν. Οι φανατικοί φίλαθλοι είναι όπως τους τζιχατιστές στο χώρο του ισλάμ, που με την τρομοκρατία θέλουν να δολοφονήσουν βίαια το 99% των μουσουλμάνων που δεν τους ακολουθούν και φυσικά κι όλον τον υπόλοιπο πληθυσμό της γής, έξι δηλαδή δισεκατομμύρια που δεν είναι μουσουλμάνοι και ένα δισεκατομμύριο ειρηνικούς μουσουλμάνους.

Το ίδιο κίνητρο βρίσκεται και πίσω από τους φανατικούς φιλάθλους όλων των ομάδων οι οποίοι καταφεύγουν στη βία και μας κάνουν ζημιά να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο ως γιορτή για όλους μας.

Seraphim Kykotis · Kapodistrian University of Athens

antivirus: Στείλτε μας και την δική σας άποψη / σχόλιο, στο  apoel@apoelgroup.com

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]