ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Αποχαιρετούν τον Αρχάγγελο


Barral - Astiz και Yambere αποχαιρετούν τον Αρχάγγελο, ενώ οι Γιαννιώτας και Canas επιστρέφουν σε Ολυμπιακό και ΑΣΤΑΝΑ αντίστοιχα, με την Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ όμως να θέλει τους δυο τελευταίους να επιστρέψουν πίσω στον ΑΠΟΕΛ.

Για τον μεν ΚΑΝΙΑΣ υπάρχει καταρχήν θετική αντιμετώπιση του θέματος από την ΑΣΤΑΝΑ, ενώ για τον ΓΙΑΝ-ΓΙΑΝ θα πρέπει η Διοίκηση να περιμένει να δει τις προθέσεις της αντοίστιχης διοίκησης του ΟΣΦΠ, που εμφανίζεται σχετικά ενοχλημένη, μετά την απώλεια του Πιέρου Σωτηρίου, κάτι όμως που δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο, σε περίπτωση που δεν θα κρατήσει τον Ελλαδίτη διεθνή άσσο.

Με το ένα πόδι εκτός Αρχαγγέλλου βρίσκεται και το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, ο Ισπανο/Βέλγος τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο. Την θέση του Ούρκο σαν δεύτερος πορτιέρο, αναμένεται να καλύψει η επερχόμενη άφιξη του τερματοφύλακα ΡΟΜΟ από την ΑΕΛ.

Ο Κύπριος αμυντικός Κύπρος Χριστοφόρου, επιστρέφει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην προηγούμενη του ομάδα τον ΑΡΗ Λεμεσού, ενώ ο Αργεντίνος Φακούντο Μπερτόλιο θα πρέπει να δεχθεί γενναία μείωση τον απολαβών του για να παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο θέμα τεχνικής ηγεσίας, όλα είναι ρευστά, με τον Πρόεδρο Πετρίδη να έχει την αποκλειστική διαχείριση του θέματος της παραμονής του ΔΑΝΟΥ προπονητή ή όχι, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ταχθεί υπέρ της παραμονής του νυν προπονητή.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]