ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο φόβος του Κριστιάνσεν


Ένας άλλος προπονητής, θα το είχε ήδη τελειωμένο το πρωτάθλημα, όχι ο Δανός, που κατέβηκε φοβισμένος στο ΓΣΠ, με στόχο να μην χάσει και να καταφέρει να αποσπάσει ισοπαλία από την ΑΕΚ, την οποία δεν κέρδισε ούτε και μία φορά στις τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις που την αντιμετώπισε φέτος, τρανή απόδειξη η σημερινή ενδεκάδα με τους τρεις κόφτες στα ΧΑΦ και τις αλλαγές που έκανε η δεν έκανε.

Κι όμως η νυν Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κάνει σκέψεις να κρατήσει αυτόν τον προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, αν είναι δυνατόν, αυτόν που δεν έχει κερδίσει κανένα σοβαρό ντέρμπι, αυτόν που παίζει ακόμα με γιόμες από τους κεντρικούς αμυντικούς και τον τερματοφύλακα, αυτόν που ανέδειξε τους Αυγουστή  και Ιντιακέθ σε προπονητές!!!

Δυστυχώς με αυτόν τον προπονητή πάμε να αντιμετωπίσουμε τους πωρωμένους χόχους, που θα παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς και την έξοδο τους στην Ευρώπη, πέραν από τον διαχρονικό τους στόχο που δεν είναι άλλος από του να στερήσουν τον τίτλο από τον ΑΠΟΕΛ.

Μετά Χριστόν προφήτες δεν είμαστε, τα γραπτά μας είναι εκεί, ταχθήκαμε καθαρά κατά της παραμονής του Δανού προπονητή στην ομάδα μας από την 1η ήττα με τον Απόλλωνα.

Τα περί διαιτησίας και τρίτης ομάδας είναι φτηνές δικαιολογίες, παρόλο που το πέναλτι στο 88 ήταν πεντακάθαρο κι ο Νικολάου δεν μας "φοβήθηκε" με αποτέλεσμα να μην το δώσει. Ίσως ο έτερος έμμισθος Ε.Τ. να είναι αυτό που εννοούσε όταν μας κατηγόρησε για "αθέμιτα μέσα".

Ο Ιντιακέθ του πήρε την ταυτότητα του Δανού, 3 ισοπαλίες και 1 νίκη.

Σήμερα στο γήπεδο, ΜΟΝΟ ο κόσμος πήγε, κανένας άλλος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]