ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η Βασίλισσα REAL παρέμεινε στον θρόνο της με το 12ο κύπελλο στο Champions League (video)


Περίπατο έκανε στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης που ισοπέδωσε την Γιουβέντους στον τελικό του Κάρντιφ στο Champions League και μετέτρεψε το ρευστό 1-1 του ημιχρόνου, σε ευρεία νίκη με 4-1.
Η βασίλισσα κατέκτησε το 12ο τρόπαιο του Champions League στην ιστορία της και για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού μετά την μετονομασία του από κύπελλο Πρωταθλητριών κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο.
Δύο γκολ για την Ρεάλ πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο (20’, 64’) και από ένα οι Κασεμίρο (61’), Ασένσιο (90’+), ενώ για την Γιουβέντους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μάντζουκιτς στο 27’.

Η Μεγάλη Κυρία τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Κουαδράδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84’.
Γρήγορο ρυθμό είχε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τους Ιταλούς να απειλούν πρώτοι στο 7’ με σουτ του Πιάνιτς που απέκρουσε δύσκολα ο Νάβας. Η Γιουβέντους μπήκε καλύτερα στον τελικό, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά, η Ρεάλ έβρισκε τα πατήματα της και ισορροπούσε το παιχνίδι. Στο 20’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Μπουφόν και άνοιξε το σκορ 0-1.

Η απάντηση από την Μεγάλη Κυρία ήρθε αμέσως στο 27’ με γκολάρα του Μάντζουκιτς που με πλάτη στο τέρμα «κρέμασε» τον Νάβας για το 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε στα πρώτα 45’ με την Γιουβέντους πάντως να δείχνει καλύτερη στο πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ μπήκε αποφασισμένη και έγινε το απόλυτο αφεντικό στο ματς. Οι παίχτες του Ζιντάν κυριάρχησαν στο γήπεδο δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να γίνουν επικίνδυνοι, πήραν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και στο 61’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κασεμίρο με βολίδα έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από τους «μερένγκες», ήρθαν και άλλοι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει στο 64’ το 1-3 από πλάγια θέση και η Ρεάλ αγκάλιασε το 12ο.

Η Γιουβέντους έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι και στο 84’ έμεινε με δέκα παίχτες καθώς ο Κουαδράδο που πέρασε αλλαγή στο 66’, είδε δύο γρήγορες κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε στο 84’.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, (90’+) ο Ασένσιο που είχε περάσει αλλαγή στο 82’, διαμόρφωσε το τελικό 1-4 στον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ επί της Γιουβέντους.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η βασίλισσα παρέμεινε στον θρόνο της για πρώτη φορά στην ιστορία του Champions League μετά την μετονομασία του, και για 12η φορά στην πολύχρονη ιστορία της.


ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤ2, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]