ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Υπάρχουν και ευχάριστα


Ευχάριστα τα νέα από τη σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, όπου ο ΡΟΥΕΔΑ προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμη. Η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη είναι ότι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα μπορέσει να πλαισιώσει τον ΚΑΡΛΑΟ στο πρώτο παιγνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου παίζεται ολόκληρη η χρονιά.

Στα ευχάριστα και η επιστροφή του Νικόλα Ιωάννου, από τη Ρώμη στο νησί, όπου από αύριο ξεκινά το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Ο νεαρός Ιωάννου αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, καλός εχόντων των πραγμάτων, τον ερχόμενο Γενάρη.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τους Σοόυζα και Εφραίμ που συνεχίζουν με γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο.

Σε σχέση με τον Εφραίμ.. κάποιος αδελφός επιμένει για ρήξη χιαστών.. (χίλιες φορές μακάρι να βγει ψεύτης)

Απομένουν μόνο 2 μέρες μέχρι τον πρώτο αγώνα με τους Λουξεμβουργιανούς της Ντουντελάνζ κι ο Μάριο Μπέϊν προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του αρχικού σχήματος, που παρέταξε κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ, στις 20:00 και θα τον διαιτητεύσουν διαιτητές από την ΜΑΛΤΑ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]