ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Να ματώσετε τη φανέλα»


Τα ίδια δεδομένα με χθες και στη σημερινή προπονητική μέρα του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο, με τους Νικόλα Ιωάννου και Μίκαελ Ποτέ να συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα. Ο μεν Νικόλας με το πρόγραμμα αποκατάστασης ο δε Μίκαελ ΠΟΤΕ με πρόγραμμα στο γήπεδο.

Μένει μια προπόνηση..
Απομένει μόνο μια προπόνηση κι ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει να καταστρώνει  τα σχέδια του χωρίς αυτά να συμπεριλαμβάνουν τον Μίκαελ Ποτέ, με τον Αυστραλό Τόμη ΟΡ όμως, να επωμίζεται ειδικό ρόλο για το παιγνίδι της Τετάρτης από τον Ελλαδίτη τεχνικό, ο οποίος εμφανίζεται ευχαριστημένος με την παρουσία την και την ποιότητα του Αυστραλού ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ για τον οποίο προβλέπει (όπως ψιθύρισε σε ποδοσφαιρικό πηγαδάκι) πως θα κάνει την διαφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ.

Να ματώσουν οι φανέλες.. 
Το μεγάλο πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της Τετάρτης είναι η εμπειρία που διαθέτει σε αγώνες Ευρωπαϊκού επιπέδου, χωρίς όμως αυτό να του εξασφαλίζει κάτι, αφού αν δεν μοχθήσουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο κι αν δεν ματώσουν τις φανέλες, τίποτα δεν κερδίζεται και κανείς δεν τους χαρίζεται.

Πληγώθηκε ο ποδοσφαιρικός μας εγωισμός από το αποτέλεσμα στην Κωνστάντζα!
.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]