ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η προσοχή του ΧΑΤΖΙ στο ΓΣΠ


Με παγκίτες και αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές, η Βίτορουλ αντιμετώπισε την Δυναμό Βουκουρεστίου για την 3η αγωνιστική του Ρουμάνικου πρωταθλήματος, από την οποία και έχασε με 1-0 ενώ το σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αφού η ΔΥΝΑΜΟ έχασε σωρεία ευκαιριών.

Με την ήττα στις αποσκευές της αλλά και με το πολύτιμο 1-0 σε βάρος του ΑΠΟΕΛ, ταξιδεύει τη Δευτέρα για την Κύπρο, η Ρουμάνικη ομάδα από την Κωνστάντζα, για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην ομάδα μας, στις 20:00 στο ΓΣΠ.

Ο Γκεόργκι Χάτζι έχει ρίξει όλες του τις δυνάμεις στον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ και στην πρόκριση της ακαδημίας του στα πλέϊοφ του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα εκτοξεύσει την αγοραστική αξία των νεαρών ποδοσφαιριστών του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο ΑΠΟΕΛ από τη μεριά του διεκδικεί την 7η πρόκριση του σε Ευρωπαϊκούς Ομίλους και την 4 σε αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν ο Γιώργος Δώνης τα καταφέρει, θα είναι η 2η φορά που βάζει το ΑΠΟΕΛ στους χρυσοφόρους ομίλους κάτι που μόνο ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΒΑΝ κατάφερε.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]