ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΠΟΕΛ - DUDELANGE, Προβάρει το Ευρωπαϊκό κουστούμι


«Περιμένουμε να πάμε γήπεδο..» αυτό λένε όλοι μέχρι την έναρξη του σημερινού πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα του ΑΠΟΕΛ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο την Ντουντελάνζ Λουξεμβούργου.

Με μια πεντάδα νεοφερμένων να μην είναι στη διάθεση του Μάριο Μπέϊν και να μην συμπεριλαμβάνονται τελικά στην αποστολή καθώς και δυο από τους "παλιούς" να είναι τραυματίες, ο ΑΠΟΕΛ, ανοίγει λογαριασμό στην Ευρώπη με τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Τούντελανζ. Ευχή όλων να είναι μακρύς ο δρόμος γεμάτος επιτυχίες.

Ο Μάριο Μπέϊν στις χθεσινές του δηλώσεις στη διάσκεψη τύπου, ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας πως δεν θέλει να δει τα ίδια λάθη όπως με τον Πανιώνιο, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί ως ο 12ος παίκτης δίπλα στην ομάδα. Κλείνοντας είπε ότι «δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες» και έφερε ως πρόσφατο παράδειγμα τον αποκλεισμό της Σκωτικής Ρέϊντζερς από την ΠΡΟΓΚΡΕΣ Λουξεμβούργου.

Η πρωτεύουσα αρχίζει σιγά-σιγά να μπαίνει στους ρυθμούς του ΑΠΟΕΛ, με την πρώτη επίσημη πορεία των πορτοκαλί από το σωματείο μέχρι το στάδιο ΓΣΠ και το γήπεδο να έχει βάλει τα καλά του, έτοιμο να υποδεχθεί τον πρεσβευτή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας είχε ξεπεράσει τις 6,000 μέχρι χθες. Αν προσθέσουμε και την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων αγώνα, με τις καλύτερες προβλέψεις να μιλούν για 4,000 τότε φθάνουμε συνολικά στις 10,000 κόσμο στις κερκίδες του ΓΣΠ, ένας αριθμός αρκετά σεβαστός για την εποχή και το όνομα του αντιπάλου.

Φέρε μας ρε ΘΡΥΛΕ την πρόκριση!


ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Pardo, Waterman
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Μερκής, Αρτυματάς
ΜΕΣΟΙ: Morais, Vinícius, Farías, Ebecilio, Αλωνεύτης, Vander, Oar, Bertoglio,
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: De Camargo, Poté.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Μακρής, Μηνάς, Souza, Rueda και ο ΚΑΡΛΑΟ.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ: Ιωάννου και Εφραίμ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
Waterman
Milanov, Μερκής, Αρτυματάς, Lago, 
Morais, Vinícius
Oar, Bertoglio, Vander
De Camargo

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής:  Alan Mario Saint (MLT)
Βοηθός διαιτητής 1: Roberto Vella (MLT)
Βοηθός διαιτητής 2: Luke Portelli (MLT)
4ος διαιτητής: Mario Apap (MLT)
UEFA Κομισσάριος: Michael Zoratti (AUT)
UEFA Παρατηρητής διαιτησίας: Jan Fasung (SVK)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Προπώληση από το διαδίκτυο
Προπώληση από το Orange Shop
Προπώληση στο ΓΣΠ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ (APP) ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: theasisTicket
Υπενθυμίζουμε τους φιλάθλους μας για την δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα κινητά (smartphones) που σας βοηθά στην διαχείριση των εισιτηρίων/εισιτηρίων διαρκείας και Loyalty card. Επίσης μπορείτε να εισέλθετε στο γήπεδο χρησιμοποιώντας το έξυπνο σας τηλέφωνο στην είσοδο του γηπέδου.
Η εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν, είναι συμβατή με iOS και Android και επιτυγχάνεται πολύ εύκολα από το Google Store ή το App Store, αναζητώντας «theasisTicket». 

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 201 Cytavision Sports 1.
    
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
 Live Streaming  Θέαση επί Πληρωμή (κανάλι 400) 
Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Με τη νέα υπηρεσία Cytavision on the Go, αν είσαι συνδρομητής Super Pack, μπορείς να δεις δωρεάν, live τον σημερινό αγώνα από το κινητό ή το tablet σου, ταυτόχρονα σε δύο συσκευές!

Δεν θα υπάρχει *LIVE* (ζωντανή περιγραφή) του αγώνα από την ιστοσελίδα μας.

DUDELANGE:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]