ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η διάσκεψη του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Γιώργου ΔΩΝΗ (βίντεο)


«Δεν με ενδιαφέρει πως έπαιξε το ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα κι ούτε με απασχολούν οι πιθανότητες, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρουμε την πρόκριση» ήταν η ατάκα του Γιώργου Δώνη που ξεχώρισε.

Μετά την παρουσίαση και το καλωσόρισμα από τον Ε.Τ. του ΑΠΟΕΛ, ο Γιώργος Δώνης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ:
«Καλησπέρα καταρχήν, Καλώς σας βρήκα, νομίζω ότι δεν έχει κάποιο νόημα να γίνει από την δική μου πλευρά (να γίνει) ανάλυση το πως ήταν ο ΑΠΟΕΛ πριν. Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Είχα 4 μέρες στη διάθεσή μου, κάποια κομμάτια τα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και πως θα επιτεθούμε και πως θα αμυνθούμε.

Ήξερα τι θα αντιμετωπίσω πριν μπω στο αεροπλάνο, ξέρω τους μισούς παίκτες, η ομάδα έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν, πρέπει να μπούμε δυνατά στον αγώνα και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε μεγάλη διάρκεια για να πετύχουμε την ανατροπή».

Για τον Εφραίμ:
«Ο Εφραίμ σίγουρα δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο, ο Καρλάο είναι σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά όχι απόλυτα έτοιμος. Ο Ποτέ είναι εκτός μάχης».

Που υστέρησε το ΑΠΟΕΛ, κι η ευθύνη είναι στον προπονητή; 
«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, έχω δει κάποια παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, έχω μελετήσει αρκετά την ομάδα και τον αντίπαλο. Δεν με ενδιαφέρει πως έπαιξε το ΑΠΟΕΛ αλλά να πάρει την πρόκριση».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης και τις αλλαγές στο δημιουργικό κομμάτι:
«Δεν με απασχολούν οι πιθανότητες. Όποιος και να ναι ο αντίπαλος εμείς μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να περιορίσουμε την Βιτορούλ και να δημιουργήσουμε εμείς το παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Έχουμε ποιότητα για να κυκλοφορίσουμε την μπάλα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό».

Πού έδωσε έμφαση στην προετοιμασία:
«Προσπαθώ από την πρώτη μέρα να περάσω τις δικές μου ιδέες όσο αφορά στο τακτικό κομμάτι. Η αλλαγή προπονητή μπορεί να φέρει καλή ψυχολογία αλλά τότε έπρεπε να αλλάζουμε κάθε δύο εβδομάδες προπονητή. Είναι σημαντικό να βοηθήσουμε στο ψυχολογικό κομμάτι αλλά πρέπει εγώ μαζί με τους παίκτες μου να εφαρμόσουμε το πλάνο μου. Αποκλειστικός υπεύθυνος για αύριο είμαι εγώ και πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο στον αγωνιστικό χώρο».

Αν είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ:
«Αν απαντήσω αυτή την στιγμή θα κάνω λάθος, προσπαθώ να δω μέσα από τα βίντεο τα στοιχεία τους, το έχω κάνει ήδη αλλά είναι διαφορετικό να τους βλέπεις από κοντά και τα προτερήματά τους και τα ελαττώματά τους. Αυτή την στιγμή δεν έχω καθόλου στο μυαλό μου το θέμα της ενίσχυσης, είμαι συγκεντρωμένος στο πως με τους παίκτες μου θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Αν διαπίστωσε πρόβλημα φυσικής κατάστασης:
«Από την πληροφόρηση που έχω η ομάδα έχει προπονηθεί αρκετά καλά. Οι παίκτες δεν είναι σε καμία περίπτωση απροπόνητοι, είναι σε καλό επίπεδο δεν ξέρω απόλυτα αν είναι κουρασμένοι. Το ευχάριστο σε αυτό που παρέλαβα είναι ότι η ομάδα δεν είναι απροπόνητη».

Για το μήνυμά του στον κόσμο:
«Ο κόσμος πάντα λόγω τις επιτυχίες του παρελθόντος πάντα θα ζητάει πράγματα. Έχει αποδείξει ο κόσμος σε όλες αυτές τις πορείες πάντα όταν πρέπει είναι δίπλα στην ομάδα και στηρίζει την ομάδα. Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του και θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθειά μας».

ΒΙΝΤΕΟ:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]