ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΕΦΡΑΙΜ «Ο μεγάλος μας στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ»


«Χρειάζομαι ακόμη λίγο χρόνο ... Αισθάνομαι ακόμη κάποιες ενοχλήσει ... Ελπίζω να αντιδράσω καλύτερα και να επιστρέψω δριμύτερος» ανέφερε ο Γιώργος Εφραίμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην SPORTDAY, μετά τη ρεβάνς με την ακαδημία του Χάτζη Βιτορούλ στο ΓΣΠ .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ, οι δηλώσεις:
«Αυτή η πρόκριση σημαίνει πάρα πολλά, ειδικά μετά το πρώτο αποτέλεσμα. Αρκετός κόσμος μας είχε ξεγραμμένους. Δείξαμε το μέταλλο αυτής της ομάδας για ακόμη μια φορά. Το πιστεύαμε πάρα πολύ. Το δείξαμε στο γήπεδο, οι παίκτες και ο νέος μας προπονητής. Είχαμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση και μέχρι το τελευταίο λεπτό σκοράραμε αρκετά τέρματα».

«Ο εγωισμός και η ποιότητα των παικτών είναι εκεί. Από τη μέρα που ήρθα εγώ στο ΑΠΟΕΛ, εδώ και τέσσερα χρόνια, πάντα τα πρώτα 2-3 παιχνίδια δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Όμως στη συνέχεια δείχνουμε το μέταλλο αυτής της ομάδας. Δεχθήκαμε αρκετή κριτική, όμως για μια ακόμη φορά κλείσαμε στόματα».

Η παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο.
«Οι περισσότεροι παίκτες τον γνωρίζουν, ξέρει και ο ίδιος τους παλιούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζει το μέγεθος αυτής της ομάδας, την πίεση, τον κόσμο και μαζί με ένα σωστό πλάνο και τη δύναμη που έβγαλαν οι παίκτες ήταν αρκετό για να κερδίσουμε.

Για την εξασφαλισμένη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ:
«Ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε για ακόμη μια φορά.
Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθήσει. Δείξαμε κι εμείς στον κόσμο πως όταν είναι δίπλα μας, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Γκολ στο ντεμπούτο του.. είναι έτοιμος;
«Η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι ακόμη λίγο χρόνο. Αισθάνομαι ακόμη κάποιες ενοχλήσεις τώρα στην επιστροφή μου, όμως μου λένε πως είναι λογικό. Ελπίζω να αντιδράσω καλύτερα στη συνέχεια και να επιστρέψω δριμύτερος».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]