ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Άμυνα από "Γκαλίτσιο"


Σε αναζήτησή δεξιού αμυντικού βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης, αφού ο Βούλγαρος διεθνής αμυντικός Ζίφκοφ Μιλάνοφ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αφού ο νούμερο δύο και υποτιθέμενος αντικαταστάτης του, Κύπρος Χριστοφόρου, κρίνεται ανεπαρκής για να σηκώσει το μεγάλο βάρος της συγκεκριμένης θέσης. Τώρα, γιατί αγοράστηκε μόνο ο Πετρίδης το γνωρίζει (όπως και αρκετές άλλες αναξιόπιστες μεταγραφές).

Ο Μιλάνοφ αυτή τη στιγμή παίζει με το ζόρι και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για τα βαρύ πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί, με τουλάχιστον 50 παιγνίδια να είναι δεδομένα για την αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις, Ευρώπη, πρωτάθλημα, κύπελλο, ασπίδα. Μην εκπλαγείτε να έχουμε και την αποχώρηση του εν λόγο ποδοσφαιριστή.

Τρέχουμε οι ερασιτέχνες για να καλύψουμε τα λάθη μας... κι ο ΝΝ.

Για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει κι ο Κωστάκης Αρτυματάς που αναζητά θέση στην ομάδα. Στο συγκεκριμένο πόστο αγωνίστηκε με επιτυχία όποτε καλέστηκε. Ο Δώνης μιλώντας για την ομάδα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τους Ρουμάνους έκανε λόγο για εσωτερικές μεταγραφές.. ιδού η Ρόδος.

Την περίπτωση ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΥ εξετάζει ο Γιώργος Δώνης. Μια πολύ καλή επιλογή αφού τον ποδοσφαιριστή τον γνωρίζει προσωπικά ο Ελλαδίτης προπονητής. Είναι έτοιμος όμως;

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι πρώην διεθνής, δεξιός αμυντικός με την Εθνική Ελλάδος, είναι 31 χρόνων και παίζει και τις τέσσερις θέσης της άμυνας αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με το *transfermarkt* στο απόγειο της καριέρας του το 2010 η χρηματιστηριακή του αξία έφθασε τα δυόμιση εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γκαλλίτσιος μένει ελεύθερος από την Βελγική KSC Lokeren, όπου αγωνιζόταν τα 6 τελευταία χρόνια μετά την μετακίνηση του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Πρώτη ομάδα του Γιώργου η Λάρισσα, στη συνέχεια ο Πανιώνιος, ακολούθως ο Ολυμπιακός και τέλος η Λόκερεν Βελγίου.

Ο ίδιος βλέπει τη πιθανή μετακίνηση του στο ΑΠΟΕΛ με μεγάλη ικανοποίηση.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]