ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Μακρυά από τους Ισραηλίτες συστήνει ο Christian


«Μακρυά από την Hapoel Be'er Sheva»  συστήνει ο Κρίστιαν που εκφράζει την εκτίμηση πως είναι η πιο επικίνδυνη από τις υπόλοιπες ομάδες και συνεχίζει σκιαγραφώντας τους σημερινούς πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει το μεσημέρι στη ΝΥΩΝ της Ελβετίας.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ PLAY-OFFS ΤΟΥ CL:

Qarabağ και Astana είναι από θεωρητικά υποδεέστερα Πρωταθλήματα από τους υπόλοιπους, και το ρόστερ τους δεν λέει κάτι, αλλά Αζερμπαϊζάν και Καζακστάν είναι δύσκολες και περίεργες έδρες για εμάς.

Η Rijeka επίσης δεν λέει κάτι όσον αφορά ρόστερ, αλλά προέρχεται από πολύ ανώτερο Πρωτάθλημα (Κροατίας) και για να πάρει το Πρωτάθλημα από την Dinamo Zagreb και Hajduk Split, δεν νομίζω να είναι τυχαία ομάδα, παρόλο που είναι σχετικά άπειρη στην Ευρώπη (μόνο 2 φορές σε ομίλους).

Η Hapoel Be'er Sheva πιστεύω ότι είναι ίσως η πιο δύσκολη υποψήφια ομάδα.
Πολύ επικίνδυνη επιθετικά αλλά και πολύ δύσκολη έδρα το Ισραήλ.

Τέλος, η Slavia Prague είναι μία διαχρονικά παραδοσιακή ομάδα στην Ευρώπη, παρ'όλο που στα τελευταία χρόνια δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Πέρσι πήρε το Πρωτάθλημα στη Τσεχία, που είναι μία υπολογίσιμη ποδοσφαιρικά χώρα, προσπερνώντας μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Sparta Prague.

Φέτος φαίνεται ενισχυμένη μεταγραφικά με τις αποκτήσεις των Danny πρώην αρχηγού της Zenit, Rotan (Dnipro) και του διεθνή τούρκου Altintop.

 ΑΠΟΨΗ: 
Μ'αυτά τα δεδομένα θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε είτε τη Qarabağ, είτε την Astana με τη προϋπόθεση ότι ο 2ος αγώνας θα είναι εντός (ΓΣΠ) έτσι ώστε να μην έχουμε τον 2ο αγώνα στη περίεργη τους έδρα/χώρα, με πλαστικό γρασίδι και όχι μόνο, αλλά στο ΓΣΠ που μπορούμε για ανατροπή.

 Μετά από αυτές τις ομάδες στη σειρά προτίμησης έρχονται οι Rijeka και Slavia Prague, και τελευταία με διαφορά είναι η Hapoel Be'er Sheva.

 Πιστεύω ότι μόνο σε περίπτωση κλήρωσης με τους Ισραηλίτες θα έχουμε μηδαμινές πιθανότητες πρόκρισης, καθώς πιστεύω ότι θα περάσουμε εφιαλτικές στιγμές με το γρήγορο, παθιασμένο, επιθετικογενή παιχνίδι τους, τη ποιότητα τους, και την πολύ δύσκολη έδρα του Ισραήλ.

@MUFCChristian


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 comments :

  1. E kani re esou! Inta midamines prospathies? Enje tin barcelona pou enna peksoume. En tin protathlitria israel. Ena sovaro APOEL en foate tipote pou kamia pou tountes omades.

    ReplyDelete
  2. Φίλε παρακολουθεις πρωταθλημα του Ισραηλ και εχεις τουτη την αποψη;

    ReplyDelete
  3. midaminos en o nous sou, to apoel apeklise poli kaliteres apo evraikes omades, hello

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]