ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κι όμως ήταν κοντά


Έπαιξε κι αυτό το σενάριο κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, με τον ΑΠΟΕΛ να είχε κινηθεί για το λεγόμενο ‘’μπαμ’’ της τελευταίας στιγμής των μεταγραφών, προσπαθώντας να ντύσει τον Ρικάδο Λαβόρδε (Ricardo Laborde) της Ρωσικής Krasnodar στα γαλαζοκίτρινα, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ricardo Laborde
Ο Ricardo Alexis Laborde León όπως είναι το πλήρες όνομα του επιθετικού ποδοσφαιριστή από την ΚΟΛΟΜΒΙΑ, μας συστήθηκε μέσα από το τρίχρονο πέρασμα του από την Ανόρθωση την περίοδο 2010-2013, πρώτα σας δανεικός για 2 χρόνια και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την προσφυγική ομάδα υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. Την επόμενη χρονιά η Ανόρθωση μεταπώλησε τον Κολομβιάνο πλάγιο ΦΟΡ στην Ρωσσική FC Krasnodar.

Ο 29χρονος Λαβόρδε είναι δεξιός πλάγιος φορ που αγωνίζεται με επιτυχία και στα δύο άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.  Το συμβόλαιο του Κολομβιανού με την Κρασνοντάρ λήγει τον Ιούνιο του 2018.

Στο απόγειο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έφτασε στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Κολομβίας, Colombia U20, αγωνίστηκε σε 6 αγώνες και σκόραρε 2 τέρματα.

Στην φετινή αγωνιστική περίοδο στη Ρωσική PREMIER LIGA, που είναι σε εξέλιξη, αγωνίστηκε μόνο σε 2 παιγνίδια στις 8 πρώτες αγωνιστικές, ενώ δεν έπαιξε σε κανέναν από τους 4 Ευρωπαϊκούς αγώνες της Κράσνονταρ για το Γιουρόπα λιγκ με την Lyngby BK και τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου (αποκλείσθηκε).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]