ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΔΩΝΗΣ: «Θα βγούμε καλύτεροι με τα συνεχή ματς» | Zidane «Το ΑΠΟΕΛ θα μας δυσκολέψει στη συνέχεια»


«Είναι στο DNA του ΑΠΟΕΛ που δεν δέχεται συντριβή ακόμη και στις πιο δύσκολες έδρες.. κι αυτό οι νέοι παίκτες που έρχονται το εισπράττουν.» δήλωσε o Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ κ. ΔΩΝΗΣ.

Όλες οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ κ. Γιώργου ΔΩΝΗ, στην Cytavision:
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές στο ποδόσφαιρο. Ξέραμε το βαθμό δυσκολίας από την αρχή. Ήταν μία εμπειρία για όλους μας. Όταν κάτι είναι παραπάνω από τις δυνάμεις σου, δεν έχεις να πεις κάτι. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας. Ήμασταν οργανωμένοι, προσπαθήσαμε.»

«Ήταν όπως το περίμενα. Είχαμε την οργάνωσή μας, τρέξαμε καλά, κλείσαμε τους χώρους. Θεωρώ ότι δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί, το ποσοστό κατοχής μας δεν ήταν μικρό. Από τους νέους μας θα περιμέναμε ίσως περισσότερα, αλλά επηρεάστηκαν από το άγχος. Ο Σαλάι, θεωρώ, μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα, ο Βούρος επίσης, ο Ζαχίντ, ο Φαρίας.»

«Δεχτήκαμε το 2-0 με ένα πέναλτι που δεν ήταν και μετά υπήρχε μεγάλος κίνδυνος.»

«Εγώ πιστεύω ότι από αυτή τη διαδικασία με τα συνεχή ματς θα βγούμε καλύτεροι. Θα υπάρξει περισσότερη κούραση, αλλά με τέτοια ματς γίνονται καλύτεροι οι παίκτες και όταν γίνονται καλύτεροι οι παίκτες γίνονται καλύτερες και οι ομάδες.»

«Είναι θέμα της ομάδας για το ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει συντριβή. Είναι τόσες οι φορές που παίζει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει ένα DNA, κι αυτό οι νέοι παίκτες που έρχονται το εισπράττουν.»


ΖΙΖΟΥ - Zinédine Zidane προπονητής ΡΕΑΛ
«Σήμερα χρειαζόταν να παίξουμε πολύ καλά. θέλαμε να κάνουμε καλή αρχή στη νέα σεζόν.
Είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Και ο ΑΠΟΕΛ έχει έμπειρους παίκτες και δεν αισθάνεται πίεση από το Μπερναμπέου, βγήκε να παίξει μπάλα. Αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου, μπορεί να σου κάνει ζημιά. Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε χωρίς κόμπλεξ, θα μας δυσκολέψει στην έδρα του.»

«Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Πάντα είναι εκεί, βάζει γκολ. Σήμερα μπορούσε να βάλει 4 γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι από το δεύτερο ημίχρονο και από το μηδέν στην άμυνα.»
«Δεν άκουσα αποδοκιμασίες για τον Μπέιλ, μόνο χειροκροτήματα - Το γκολ του Ράμος λίγοι μπορούν να το βάλουν. Εγώ δεν μπορούσα.»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]