ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Νικητής στο ντέρμπι ο Κεραυνός, 74-67 τον ΑΠΟΕΛ (βίντεο και φωτογραφίες)


«ΕΡΥΘΡΟΚΙΤΡΙΝΟ» ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ο Κεραυνός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Λευκωσίας, όπου επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 74-67 μέσα στο «Κώστας Παπαέλληνας», σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα μέσα στο παρκέ για το θετικό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Κεραυνό και η πρώτη ήττα για τον ΑΠΟΕΛ. Κορυφαίος του αγώνα για τους νικητές ήταν ο Τέρελ Παρκς με 11 πόντους (11 ριμπάουντ, 1 ασσίστ).

Ήττα με υποσχέσεις για τη συνέχεια

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τον Κεραυνό με 74-67 στην αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας» για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας Ανδρών. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα Fields με 16 πόντους, ακολούθησε ο Gary με 15. Την ερχόμενη Κυριακή (28/10) οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενήσουν την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλός στο πρώτο και στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο τα κενά διαστήματα στις ενδιάμεσες περιόδους, κυρίως στη 2η στέρησαν από την ομάδα μας να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι καλαθοσφαιριστές του Τόνι Κωνσταντινίδη μπήκαν με διάθεση στο παρκέ και ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ, ενώ προς το τέλος της περιόδου πέρασαν μπροστά και πήραν προβάδισμα τριών πόντων (20-17).

Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε από εκεί που έμεινε, πέτυχε έξι πόντους, προηγήθηκε με 26-19 αλλά δεν είχε διάρκεια στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα κενά διαστήματα της ομάδας μας και πήγαν στα αποδυτήρια με το 38-30 υπέρ τους.

Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή επιθετικά, αλλά παρουσίασε πρόβλημα στην άμυνα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -16 (65-49).
Στην τελευταία περίοδο οι γαλαζοκίτρινοι ήταν πολύ καλοί, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του αγώνα, έβγαλαν πολύ σωστή αντίδραση, αλλά η αντεπίθεση σταμάτησε στο… χρόνο. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε την ομάδα μας να χάνει με 74-67 και να αφήνει θετικά στοιχεία για τη συνέχεια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-20, 38-30, 65-49, 74-67

ΑΠΟΕΛ (Τ. Κωνσταντινίδης): Gary 15, Ιερωνυμίδης 4, Moore 7, Fields 16, Baker 12, Fleming 6, Πηλαβάς 3, Κασκίρης, Κούνας 4, Καραμπατάκης, Zdravic, Καραγιάννης.

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]